Autonieuws

Teaser Audi TT Coupé

Na eerder al duidelijke spyshots te kunnen tonen hebben we nu een teaser van de nieuwe Audi TT. Deze teaser - die op de speciale microsite van Audi is geplaatst - toont duidelijk hoe het front van de nieuwe TT eruit komt te zien.

Begin april zal Audi de compleet nieuwe TT Coupé presenteren. De auto werd eerder dit jaar door onze spyshotfotograaf betrapt tijdens wintertesten in het noorden van Zweden. Daar werden zowel de TT Coupé als de Roadster betrapt. De auto´s reden met minimale camouflage rond op een bevroren meer. Daarbij was het front nog duidelijk gecamoufleerd en werd zelfs de indruk gewekt dat Audi geen single-frame grille had gemonteerd. Wij konden u toen al vertellen dat de grille nog verborgen zat onder het camouflagemateriaal. Uit deze eerste teaser blijft dan ook dat Audi wel degelijk de single-frame grille monteert op de nieuwe TT.

Begin april
Officieel zal de nieuwe sportauto van Audi op 6 april worden onthuld. Wij verwachten in de loop van deze maand meer beelden te kunnen tonen. Als Audi eenzelfde stunt uit zal halen als met de introductie van de Q7 zal de auto stukje bij beetje worden onthuld. Wij houden u op de hoogte.

Gerelateerde artikelen

Audi passeert Abt met Audi Sport Performance Parts

Autonieuws
Audi passeert Abt met Audi Sport Performance Parts
> Artikel lezen

Visueel verlekkeren: Audi TT clubsport turbo concept

Fotogalleries
Audi TT clubsport turbo concept
> Artikel lezen

Sportief figuurtje: Audi TT S line competition

Autonieuws
Sportief figuurtje: Audi TT S line competition
> Artikel lezen

Abt pompt Audi TTS op tot 370 pk

Tuning & styling
Abt TTS
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.