Autonieuws

De nieuwe 3-deurs Hyundai Accent

Er is nog maar weinig informatie, maar dit zijn de eerste foto´s van de nieuwe Hyundai Accent. De auto zal zijn debuut beleven op de Autosalon van Genève en komt nog dit jaar bij de dealers te staan.

We konden al een glimp van de nieuwe Accent opvangen tijdens de IAA in Frankfurt. Daar presenteerde Hyundai de conceptcar Accent SR. Deze 4,03 m lange, 1,75 m brede en 1,47 m hoge Accent SR toonde ons eigenlijk al het productiemodel. De conceptcar was echter opgeleukt met dikke spoilers, wielen en sportbumpers. Nu kunnen wij u de eerste foto´s van het definitieve productiemodel tonen.

Sportief
Hyundai liet ons bij de introductie van de 4-deurs Accent al weten dat de 3-deurs op sportiviteit gericht zou zijn. De 3-deurs Accent heeft een veel sportiever voorkomen van de sedan. Volgens Hyundai is het onderstel dan ook sportiever afgestemd en is er standaard een achterspoiler gemonteerd.

1.6
Onder de motorkap ligt in eerste instantie een 110 pk sterke 1.6 liter benzinemotor. Hyundai doet nog geen mededelingen over het motorengamma, maar wij verwachten in ieder geval een wat breder aanbod. Tijdens de Autosalon van Genève zal meer informatie worden vrijgegeven.

Gerelateerde artikelen

Soms is een kentekenplaat zo lelijk nog niet

Autonieuws
> Artikel lezen

De nieuwe Hyundai Accent 3- en 4-deurs

Autonieuws
De nieuwe Hyundai Accent 3- en 4-deurs
> Artikel lezen

Twee keer kijken naar gefacelifte Hyundai i20

Autonieuws
Twee keer kijken naar gefacelifte Hyundai i20
> Artikel lezen

Dit betaal je voor Hyundai's waterstof-SUV, de Nexo

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.