HAPPY MONDAY

op = op

Goed nieuws: er zijn nog Tesla’s met 4 procent bijtelling

In 2020 gaat de bijtelling voor elektrische auto’s omhoog en bij Tesla Nederland zullen ze ‘m wel knijpen. Op de pagina ‘Snel leverbaar’ in de Tesla-webshop, zie je welke auto’s je op de valreep kunt leasen voor het lage bijtellingstarief.

Goed nieuws: er zijn nog Tesla’s met 4 procent bijtelling

Op het moment van schrijven zijn er 4 exemplaren van de Tesla Model S (rijtest) op voorraad en een heleboel Tesla's Model X. De Tesla Model 3 was pasgeleden nog beschikbaar, maar nu niet meer. Oh wacht, nu staan er plotseling weer 6 stuks van de Tesla Model 3 Long Range op. Je ziet het: als je een Model 3 wilt bemachtigen, moet je de Snel leverbaar-pagina regelmatig checken en snel toeslaan.

Bijtelling van 4 naar 8 procent

Dankzij de huidige 4 procent bijtelling is de Model 3 een daverend succes, maar over twee weken gaat de bijtelling naar 8 procent. De lat gaat ook omlaag van 50.000 naar 45.000 euro. Over het resteren bedrag betaal je de gebruikelijke 22 procent. 

Tesla Model 3 leasen

We hebben een verzoek voor alle zakelijke rijders die op de valreep nog een Tesla Model 3 leasen: wees er alsjeblieft zuinig op. Wij spreken voor de particulieren die over vijf jaar, als jullie leasecontracten verlopen, deze auto’s tweedehands gaan kopen.

Bart Smakman
Door Bart Smakman
happy-monday

Begin je (werk)week met een glimlach!

Dit artikel maakt onderdeel uit van de serie ‘Happy Monday’. Elke maandagmorgen om 7.00 uur trakteren we je in deze rubriek op een leuk en vrolijk nieuwtje om de werkweek te beginnen!

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers