HAPPY MONDAY

Ford Puma krijgt geen poedelprijs

Fikkie krijgt een wasbeurt. In de auto! Is Ford gek geworden?

Natuurlijk laad de bagageruimte van je auto meestal vol met koffers en boodschappentassen. Ford bedacht dat je ook best je hond erin kunt wassen. Met water en zeep. Hoe dan??? 

Fikkie gaat gewassen en gestreken achter in de Ford Puma

Iedereen zal je voor gek verklaren als je je hond in de kofferruimte van je auto neerzet en hem daar uitgebreid gaat wassen. Wie spuit er nu water in zijn auto? De honden lusten er geen brood van! Nou, iemand die straks een nieuwe Ford Puma gaat kopen bijvoorbeeld, die in 2020 op de markt komt. De nieuwe suv van Ford heeft onder de bagageruimte, op de plek van het reservewiel, een extra waterdichte ruimte gecreëerd. Er past precies een krat bier in, maar je kunt er ook een kamperplant in zetten zonder dat-ie omvalt.

Fikkie gaat gewassen en gestreken achter in de Ford Puma

Puma en honden  

Als de ruimte toch waterdicht is, kun je hem ook vol laten lopen met water. Handig op de camping: je kunt je borden afwassen in je eigen auto. Hoed je ook niet meer met de andere campinggasten over het weer te praten, en over de uitstapjes in de omgeving. Maar ook voor Fikkie is het handig: na de herfstwandeling spoel je hem even af en kan hij gewassen en gestreken mee terugrijden. En waar je het overtollige water laat? De Ford Puma heeft onderin een opening, zodat het water makkelijk kan wegstromen. Een kind kan de was doen! 

Jaap Peters
Door Jaap Peters
happy-monday

Begin je (werk)week met een glimlach!

Dit artikel maakt onderdeel uit van de serie ‘Happy Monday’. Elke maandagmorgen om 7.00 uur trakteren we je in deze rubriek op een leuk en vrolijk nieuwtje om de werkweek te beginnen!

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers