Autonieuws

Skoda Superb

Bekijk de vernieuwde Skoda Superb alvast vanbinnen én vanbuiten - wel snel zijn!

Nog drie nachtjes slapen en Skoda toont de vernieuwde Superb in al zijn glorie aan de wereld. Maar je kunt hem nú al zien. Alleen moet je dan wel héél snel zijn!

Bekijk de vernieuwde Skoda Superb alvast vanbinnen én vanbuiten - wel snel zijn!

Bij benadering resten ons nog slechts 259.000 seconden totdat de vernieuwde Skoda Superb aan het publiek wordt getoond. Skoda heeft zich verzekerd van veel kijkers, door de wereldpremière te laten samenvallen met de kwartfinales van het Wereldkampioenschap IJshockey in Bratislava.

Vernieuwde Skoda Superb gaat als een ijshockey-puck

Voor wie dan niet aan de buis gekluisterd zit, hebben we hier alvast een voorproefje. In de onderstaande teaservideo kun je de vernieuwde Skoda Superb vanbinnen én vanbuiten bekijken, maar je moet wel over een paar snelle ogen beschikken. Want de beelden flitsen sneller voorbij dan een puck tijdens een ijshockeywedstrijd!

Skoda belooft hypermoderne led-matrixkoplampen, een opgewaardeerd interieur en nog een heleboel details die je waarschijnlijk alleen kunt zien als je de video vertraagd afspeelt ... Verder zien we dat er ook een stoere Scout-versie komt. Wordt vervolgd.

Gert Wegman
Door Gert Wegman

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers