Autonieuws

Scheidingswand in verlengde Rolls-Royce Phantom

In Tokyo presenteert Rolls-Royce een nieuwe optie voor de verlengde versie van de Phantom. Het betreft een scheidingswand tussen bestuurder en achterpassagiers. Het zorgt voor meer privacy en biedt schitterende mogelijkheden.

De verlengde Rolls-Royce Phantom is sinds kort toegevoegd aan het modellengamma van het Britse merk. De verlening van de Phantom is geheel ten goede gekomen aan de achterpassagiers. Die hebben nu 25 cm meer beenruimte, iets waar in de standaard Phantom al niet over te klagen viel. Voor meer privacy heeft Rolls-Royce nu een scheidingswand op de optielijst staan. De optie is ontwikkeld in samenwerking met Bespoke. Bespoke is de afdeling van Rolls-Royce die alle klantwensen in behandeling neemt die niet op de optielijst staan. Door de vele vraag naar een dergelijke optie heeft Rolls-Royce besloten het nu standaard aan te bieden.
 
Intercom
De wand wordt direct achter de voorstoelen geplaatst. Het bovenste deel bestaat uit transparant glas. Het onderste gedeelte is bekleed met hoogwaardig leer en echt hout. Er zijn klaptafeltjes in verwerkt en zelfs een klokje. Om toch te kunnen communiceren met de bestuurder is er een intercom ingebouwd. In het dak van de auto werd een groot TFT-scherm gemonteerd om TV of DVD te kijken. Extra leeslampjes en een koelkast zijn eveneens onderdeel van het optiepakket.
 
Handgebouwd in Goodwood
Japan is voor Rolls-Royce een belangrijke afzetmarkt. De Japanse Rolls-Royce dealer Cornes & Co staat derde op de wereldranglijst van best verkopende Rolls-Royce dealers. De Phantom wordt geheel met de hand gebouwd in de Rolls-Royce fabriek in het Engelse Goodwood.

Gerelateerde artikelen

Eerste officiële glimp van nieuwe Rolls-Royce Phantom

Autonieuws
Rolls-Royce telt af met de 'The Great Eight Phantoms'
> Artikel lezen

Heb je 2 jaar? De Rolls-Royce Phantom configurator is live!

Autonieuws
> Artikel lezen

Eerste Rolls-Royce Phantom is al afgeleverd

Autonieuws
Eerste Rolls-Royce Phantom is al afgeleverd
> Artikel lezen

Nieuwe Rolls-Royce Phantom is eigenlijk best een lachertje

Autonieuws
> Artikel lezen

Fotogalerij: zo rolt de nieuwe Rolls-Royce Phantom

Fotogalleries
> Artikel lezen

Ruim 90 jaar Rolls-Royce Phantom in 90 foto’s

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.