Autonieuws

Vier bijzondere Suzuki conceptcars in Tokyo

Suzuki presenteert op de Tokyo Motor Show vier bijzondere conceptcar. De P.X., de Ionis, de Mom’s Personal Wagon en de LC. De auto’s zijn stuk voor stuk bijzonder en hebben een eigen karakter. Voor elk wat wils zullen we maar zeggen.

De eerste drie zijn alle mini-MPV’s, maar hebben elk hun eigen karakter. De P.X. is luxueus, de Ionis met zijn brandstofceltechnologie is milieubewust en de Mom’s Personal Wagon is specifiek gericht op moeders met jonge kinderen. Het vierde model, de LC, is een compacte tweezitter met heerlijke retro-styling. Een echt liefhebbersautootje.
 
Suzuki P.X.
Mensen die plezier met praktisch nut willen combineren zitten bij de Suzuki P.X. goed. De gestroomlijnde buitenkant, die zowel modern als herkenbaar is, verbergt een ruim interieur dat erg rijk is uitgerust. De drie rijen Recaro-stoelen combineren comfort met een grote multifunctionaliteit. De P.X. is de ideale compacte-MPV voor wie van elke rit wil genieten.
 
Suzuki Ionis
Met gepaste trots presenteert Suzuki tevens de Ionis: een futuristische mini-auto met brandstofceltechniek. De vloeiende lijnen van het exterieur zijn gebaseerd op de dynamiek van water. De grootste innovatie aan de Ionis is het feit dat de brandstofceleenheden zich onder de vloer bevinden. Binnen in de Suzuki kunnen de inzittenden genieten van een hypermodern entertainmentsysteem. Passagiers kunnen hiermee onder meer muziek downloaden via een draadloze internetverbinding en televisie kijken via de satelliet.
 
Suzuki LC
Een echte allemansvriend, dat is de Suzuki LC. Met zijn ontwapenende looks weet de compacte LC bij iedereen een lach op het gezicht te toveren. Zijn styling is schattig en innemend, zonder enige pretenties. Hoe langer je naar de LC kijkt, hoe leuker hij wordt. Zijn charmant gestileerde carrosserie, buitenspiegels, bedieningsknoppen en stoelen zijn allemaal tekens van een uitbundige persoonlijkheid.
 
Suzuki Mom’s Personal Wagon
Mom’s Personal Wagon is een uitwerking van Suzuki’s ideeën over kindvriendelijk vervoer. Het studiemodel heeft diverse innovatieve eigenschappen die de dagelijkse autoritten met kleine kinderen makkelijker en leuker maken. De auto is bijvoorbeeld veel ruimer dan zijn compacte uiterlijk doet vermoeden. Met zijn lachende gezicht en bruin en beige kleurenschema, ziet de Suzuki er ook nog eens erg goed uit. Het interieur van Mom’s Personal Wagon is simpel, geraffineerd en ontspannen. Een lade en doos in de passagiersstoel en een uitschuifbare lade in het instrumentenpaneel zorgen voor extra gemak. Bovendien kan de passagiersstoel naar voren worden geklapt, zodat de bestuurder gemakkelijk bij de kinderen achterin kan komen.
 

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Suzuki Jimny: een echte terreinvreter

Autonieuws
Nieuwe Suzuki Jimny
> Artikel lezen

Suzuki gaat elektrisch met de e-Survivor Concept

Autonieuws
Suzuki
> Artikel lezen

Betrouwbaarheidtest: Suzuki scoort, Peugeot valt door de mand

Autonieuws
Betrouwbaarheid
> Artikel lezen

Fabriek Suzuki gesloten wegens een... panter

Autonieuws
Fabriek Suzuki gesloten wegens een... panter
> Artikel lezen

Suzuki Swift Sport is los: 140 pk en 230 Nm koppel

Autonieuws
Suzuki Swift Sport
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.