Autonieuws

Sportpakket voor Volkswagen Passat (Variant)

Passat-kopers kunnen hun auto een wat sportievere look geven dankzij het ´design package´ van Volkswagen Individual. Het pakket aan sportieve accessoires omvat onder meer lichtmetalen wielen en accessoires voor het interieur.

De Passat (Variant) is een geliefde zakenauto en daardoor veel te zien op de weg. Vorige week schreven we nog over de Passat Variant die door Abt Sportsline onder handen is genomen. Wil je je als Passat-rijder onderscheiden dan zul je naar een sportpakket moeten uitwijken. Nu levert Volkswagen ook een sportief pakket aan accessoires voor de Passat en Passat Variant. Het pakket is ontwikkeld door Volkswagen´s exclusieve ´Individual´ afdeling.
 
Dark Chrome
Meest opvallend is de grille in dark chrome, de getinte zijramen en de 18 inch lichtmetalen wielen die eveneens in een donkere grijstint zijn gespoten. De 18 inch lichtmetalen wielen maken onderdeel uit van een uitgebreide lijn aan lichtmetalen wielen. Volkswagen Individual levert 5 verschillende designs variërend in 17 en 18 inch. De wielen vullen de wielkasten mooi op en dankzij het 15 mm verlaagde onderstel is het plaatje compleet.
 
Two-tone lederen interieur
Een blik in het interieur laat zien dat Volkswagen Individual zich niet heeft beperkt tot de buitenkant van de Passat. De stoelen en deurbekleding zijn met tweekleurig leer bekleed. Het multifunctionele stuurwiel en de versnellingspookknop zijn eveneens bekleed met leer waarbij voor een contrasterend stiksel is gekozen. Aluminium strips op het dashboard onderstrepen het sportieve karakter.
 
Prijs
Het designpakket voor de Passat en Passat Variant is leverbaar op de Sportline-uitvoering. Het pakket kost rond de 6.000 euro en is te bestellen op een nieuwe Passat.

Gerelateerde artikelen

Zuinige Passat 1.6 TDI BlueMotion te bestellen

Autonieuws
> Artikel lezen

Zuinige Passat 1.6 TDI BlueMotion te bestellen

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit kost de Volkswagen Passat GTE (7%)

Autonieuws
Dit kost de Volkswagen Passat GTE (7%)
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.