Autonieuws

Toyota Supra ook op Goodwood nog altijd in een velletje

Gerben Witten13 juli 2018

Het Goodwood Festival of Speed is een van de gaafste autofeesten. Vrijwel nergens anders tref je zoveel exotische bolides op een kluitje en hoor je zoveel pk's brullen. Wie er alle bezoekersdagen rondstruint, keert tijdelijk halfdoof naar huis. Nogal wiedes dat Toyota daar ook bij wil zijn met de nieuwe Supra. Echter de veelbelovende sportcoupé draagt altijd nog wel een velletje helaas.

Update 13 juli 2018 - Beloofd is beloofd. En dus trotseerde ook Toyota de venijnige Goodwood-heuvel tijdens het Festival of Speed dat nog tot aanstaande zondag wordt gevierd. Met de nieuwe Supra. En dat leverde spectaculaire beelden op, nota bene door het nog altijd aanwezige camouflageprintje. Maar nu mag die onthulling weleens gebeuren hoor, Toyota!

Duurt lang
Leuk dat Toyota de nieuwe Supra meeneemt naar Goodwood. Die auto past immers perfect tussen het overige pluimage op vier en twee wielen. De nieuwe Supra komt zelfs nog even in actie, beloven de Japanners. Echter wie hoopt op een simultane onthulling komt van de koude kermis thuis: nog altijd zal de Supra gedrapeerd zijn in een camouflageprintje. En dergelijke praktijken beginnen langzamerhand een beetje als een dode mus te voelen.

Pappen en nathouden
Super-enthousiast zijn we over de nieuwe Supra. Vanaf de eerste geruchten dat de iconische Japanner zou terugkeren. De reeds gelekte specificaties lieten ons nog verder naar het puntje van de stoel schuiven. De onthulling zou nabij moeten zijn, kan niet anders. Maar inmiddels zijn we opnieuw maanden verder en heeft Toyota nog altijd niet het doek getrokken van de Supra. Ook in Goodwood is het opnieuw pappen en nathouden. Waar wacht men nog op?!

Gerelateerde artikelen

Gelekt: nieuwe Toyota Supra is een helleveeg!

Autonieuws
> Artikel lezen

Laat dit alsjeblieft de Toyota Supra zijn!

Autonieuws
Smeekbede: laat dit alsjeblieft de Toyota Supra-opvolger zijn!
> Artikel lezen

Terugkeer Toyota Supra officieel aangekondigd

Autonieuws
Terugkeer Toyota Supra officieel aangekondigd
> Artikel lezen

Spyshots: Toyota geeft Supra de sporen op de Nordschleife

Spyshots
Spyshots: Toyota geeft Supra de sporen op de Nordschleife
> Artikel lezen

'Lekkerste Toyota Supra telt 4 cilinders'

Autonieuws
> Artikel lezen