Autonieuws

Lexus ES

Eerste foto Lexus ES, opvolger van de GS

Lexus moet het al enige tijd zonder GS stellen. Maar diens opvolger komt eraan! Dit is het eerste beeld van de volledig nieuwe ES.

Eerste foto Lexus ES, opvolger van de GS
Lexus zal later deze maand op de autoshow van Beijing de gloednieuwe ES voorstellen. En die zal ook in Europa worden gevoerd, als opvolger van de GS. Aan de andere kant van de grote plas kennen ze Lexus ES al veel langer als veredelde Toyota Camry, de bestverkochte personenauto van de Verenigde Staten. In dat opzicht is het niet zo verwonderlijk dat de ES de meeste gewilde Lexus in Amerika is.

Veelbelovende, kleinere LS

Feitelijk gaat de Lexus ES al z'n zesde generatie in. Wat er precies aan is vernieuwd en verbeterd horen we later deze maand vanuit de Chinese hoofdstad. Visueel doet de nieuwe ES in elk geval sterk denken aan de LS, Lexus' absolute vlaggenschip die onlangs ook een nieuwe generatie is ingegaan en waarover wij enorm te spreken zijn sinds we ermee hebben gereden.
Redactie
Door Redactie

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers