Autonieuws

Met deze 5 auto's schiet je geheid raak op Valentijnsdag

Met deze 5 auto's schiet je geheid raak op Valentijnsdag

Valentijnsdag. Dé dag dat de liefdespijlen van cupido als een niet aflatende salvo door de lucht vliegen, in de hoop het hart van die ene droomprins(es) te treffen. Sommigen koesteren hun ware op 14 februari, anderen zijn nog zoekende. Maar met welke auto's valt nu het beste te flirten? We zetten 5 auto's die we op GasPedaal vonden voor je op een rij.

Volkswagen Transporter Candy White & Chery Red
Wanneer een auto zo'n zoete naam draagt, kan het niet anders dan dat je er gegarandeerd succes mee hebt op Valentijnsdag. We hebben het over de Transporter Candy White & Chery Red van Volkswagen. Wel moet je allicht, na het eerste serieuze oogcontact, eventjes uitleggen dat je echt niet meteen voorstander bent van een groot gezin van acht.

Abarth 124 Spider
Stoer, Italiaans, en verkrijgbaar in kersenrood. Als er één auto is die de X-factor bevat op 14 februari dan is het wel de Abarth 124 Spider. Pfiew, om het acuut warm van te krijgen. Gelukkig kan het dak open.

Aston Martin Cygnet
Veel schattiger dan de Aston Martin Cygnet worden auto's niet. En dat doet het vooral goed bij de dames. Niet voor niets, wordt de exclusieve en kleinste Aston Martin allertijden liefkozend 'een Louis Vuitton op wielen' genoemd. Als je daarmee niet scoort in de file, weten wij het ook niet meer.

Ford F-150 Raptor
Degene die denkt dat louter kleine, guitige autootjes prima scoren op de flirtmeter heeft het mis. Grote, stoere auto's staan namelijk nog meer hun mannetje als het gaat om verleiding. En als je het over groot, stoer en masculien hebt, dan kom je al gauw uit bij de Ford F-150. Een pick-up jawel. Onze tip: verkies de ongenaakbare Raptor-uitvoering. Houthakkershemd aan, knoopje te veel open en brullen maar!

MINI Coupé
Gezinsbus, cabriolet, koekblik en pick-up; eigenlijk missen we nog één carrosserievariant in dit vurige rijtje. De coupé natuurlijk. In de ogen van velen de meest sensuele vorm van een auto die er bestaat s vanwege het veelal wulpse en toch sierlijke lijnenspel. En je weet: charisma rules! Zeker als zo'n aantrekkelijke koets is gedrapeerd rond een MINI. Dat het uiterst knus is in een MINI Coupé, is alleen maar mooi meegenomen.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage

Spyshots
Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage
> Artikel lezen

Ferrari heeft een nieuwe one-off: de SP38

Autonieuws
> Artikel lezen

Het grote samenstellen van de RR Cullinan kan beginnen!

Autonieuws
> Artikel lezen

Eerste details vernieuwde Kia Sportage

Autonieuws
> Artikel lezen

Je hoeft geen Ferrari te rijden om te profiteren van de nieuwe Shell V-Power

Autonieuws
Shell V-Power / Ferrari
> Artikel lezen