Autonieuws

Tweedehansje: LaFerrari Aperta met 0,0 kilometer op de teller

Ferrari houdt doorgaans goed in de gaten dat zijn bolides niet bij handelaren terecht komen. Toch is er eentje door de mazen geglipt: een dealer in Dubai heeft een LaFerrari Aperta te koop staan.

Ferrari bouwde slechts 200 exemplaren van deze exclusieve hypercar. Je kon er dan ook alleen een kopen als je door de uitgebreide keuring van Ferrari kwam. Met andere woorden: Ferrari wilde graag voorkomen dat de LaFerrari Aperta's meteen werden doorverkocht, puur om er een flinke winst op te maken.

7,3 miljoen dollar
Het in Dubai gevestigde GTR Motors heeft de hand weten te leggen op een LaFerrari Aperta zonder kilometers op de teller. Je koopt dus een gloednieuw exemplaar, mocht je genoeg geld hebben. Ze vragen namelijk 7,3 miljoen dollar, flink meer dan de originele verkoopprijs van zo'n 2 miljoen dollar.

Een plaatje
De LaFerrari is uitgevoerd in Rossa Corsa en is in perfecte staat. De remklauwen zijn eveneens rood gespoten. Ook het interieur is een plaatje. De zwartlederen stoelen zijn voorzien van rode accenten en stiksels. Ook de koolstofvezel onderdelen en de prachtige aluminium pedalen dragen bij aan de looks van deze dikke Ferrari.

Hoe dan?
Het is onduidelijk hoe de dealer beslag heeft weten te leggen op deze LaFerrari. Mogelijk heeft iemand zijn Ferrari direct doorverkocht, om er zo dus inderdaad een lekker bedrag aan over te houden.

Gerelateerde artikelen

Productie LaFerrari uitgebreid voor slachtoffers aardbeving Italië

Autonieuws
Productie LaFerrari uitgebreid voor slachtoffers aardbeving Italië
> Artikel lezen

Extra LaFerrari Aperta voor kinderen in nood

Autonieuws
> Artikel lezen

Ferrari FXX K Evo kan elk moment overkoken

Autonieuws
> Artikel lezen

Iemand wil van zijn LaFerrari in Nero DS Opaco af

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.