Autonieuws

Porsche Boxster vliegt publiek in bij Cars and Coffee

Er zijn elf omstanders gewond geraakt bij een ongeluk met een Porsche Boxster Spyder tijdens Cars and Coffee in Boise, Idaho. Het ongeluk gebeurde volgens de politie toen de bestuurder de parkeerplaats wilde verlaten.

De bestuurder trapte daarbij net als veel andere bezoekers behoorlijk op het gaspedaal en dat ging mis. Hij verloor de controle over de Porsche, raakte een stoeprand, spinde en schoot vervolgens het publiek in. Zes mensen moesten afgevoerd worden naar het ziekenhuis, de andere vijf gewonden verlieten de plaats van het ongeval op eigen kracht.

Video
"Sommige mensen zijn serieus gewond geraakt, maar niemand is in levensgevaar", aldus de politie. "We hebben geen aanwijzingen dat de bestuurder het ongeluk bewust veroorzaakte. We weten dat tenminste een toeschouwer het incident gefilmd heeft en dat daarin te zien is dat de bestuurder snel accelereerde."

Lekker op de fiets
Het is nog niet duidelijk of de bestuurder aangeklaagd wordt, maar gezien het aantal gewonden lijkt het ons niet meer dan logisch dat de beste man ter verantwoording geroepen wordt. En misschien is het ook beter als hij de sleutels van zijn Porsche inlevert en voortaan lekker met de fiets naar zijn werk gaat.

Gerelateerde artikelen

Porsche Boxster Spyder: onthoofde Cayman GT4

Autonieuws
Porsche Boxster Spyder
> Artikel lezen

Porsche 550 herleeft als Boxster Spyder

Autonieuws
Porsche 550 herleeft als Boxster Spyder
> Artikel lezen

Less is more: prijzen Porsche Boxster Spyder

Autonieuws
Less is more: prijzen Porsche Boxster Spyder
> Artikel lezen

Porsche Boxster-toetje in aantocht: de 718 Spyder

Spyshots
> Artikel lezen

Dolle sneeuwpret met Porsche Cayman GT4 en Boxster Spyder

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.