Autonieuws

Gelekt: Porsche 911 GT3 met Touring Package

Porsche laat de IAA zeker niet ongemerkt voorbijgaan. Naast een nieuwe Cayenne stelt het ook deze 911 GT3 met zogenoemd Touring Package in Frankfurt voor.

Porsche had de 911 GT3 Touring Package graag nog even onder de pet gehouden, maar zoals zo vaak het geval is dat niet gelukt tot aan de officiële onthulling. Oftewel, deze kiekjes had je eigenlijk nog niet mogen zien.

Wat is het?
Officiële details ontbreken dus nog, maar het heeft er alle schijn van dat we hier te maken hebben met een soort 911 R-wannabe. Die strikt gelimiteerde en zeer begeerde Elfer is immers net een 911 GT3 (RS) maar dan zonder enorme achtervleugel. Op de 911 GT3 Touring Package ontbreekt die ook, waardoor de visuele gelijkenissen met de 911 R ineens aanzienlijk zijn. Mede ook omdat 'ie in plaats daarvan een geïntegreerde achterspoiler meekrijgt, dezelfde als de R. Zelfs de wielen zijn identiek. Al beschikt de 911 GT3 Touring Package dan weer over een iets andere motorcover gezien het geïntegreerde derde remlicht.

Hoe het precies met de techniek en interieur zit en of daar ook nieuwigheden zijn te vinden, daar krijgen we ongetwijfeld snel antwoord op. De IAA Frankfurt gaat namelijk morgen van start (voor de pers).

Gerelateerde artikelen

1ste eigenaar is Porsche 911 GT2 RS alweer beu

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche met 10(!) 911's RSR naar Le Mans

Autonieuws
> Artikel lezen

Aanschouw de Singer Porsche 911 DLS en kwijl

Autonieuws
> Artikel lezen

Huh, Porsche 911 GT3 ook als cabrio?!

Spyshots
> Artikel lezen

Echt waar! Dit is een Porsche 911 en staat te koop

Autonieuws
> Artikel lezen

Theon Porsche Design: 'Wat Singer kan, kunnen wij beter'

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.