Autonieuws

Koop een drift-rotonde en krijg er een monstervilla bij

Gerben Witten24 augustus 2017

Stel, je bent in het blije bezit van een significant clubje exoten met louter achterwielaandrijving maar tegelijk een zakenman met een scherp oog voor winstbejag. Dan kan deze kavel weleens een aanbieding op maat zijn.

Zonet deze McLaren F1 of deze collectie Ferrari's aan je exclusieve autoverzameling toegevoegd maar niet precies wetende wat je ermee moet: kilometers draaien waarvoor ze oorspronkelijk zijn bedoeld of inpandig onder een zijden laken parkeren als lucratieve handel voor later? Dan heeft de Amerikaanse profhonkballer Cole Hamels het perfecte onderkomen voor je laten bouwen.

Het omvangrijke complex is nog niet helemaal af en gedecoreerd, maar je bent al wel verzekerd van dé oplossing voor je autodilemma. Of was dat perfect ronde plakkaat asfalt eigenlijk puur bedoeld als decadente oprijlaan? Oh... wij petrolheads zien er namelijk eerder een voortreffelijke drift-rotonde in. Ideaal voor de autoverzamelaar die z'n collectie af en toe stevig wil uitlaten, maar niet te veel kilometers wil draaien om de waarde ervan negatief te beïnvloeden. Ach, en wat is nu 9,75 miljoen dollar voor een stulpje terwijl je jezelf in rook zet met een bolide twee à drie keer die kostprijs.

Gerelateerde artikelen

Vredestein gaat voor originaliteit met speciale youngtimers-banden

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoeveel pk voor nieuwe Ford Focus ST?

Spyshots
> Artikel lezen

Volkswagen Up! GTI zegt geen nee tegen extra pit

Tuning & styling
> Artikel lezen

BMW: 'Nieuwe 3-serie wordt weer een echte rijdersauto'

Autonieuws
> Artikel lezen