Autonieuws

Ford GT '67 Heritage Edition is in een overwinningsroes

Redactie16 augustus 2017

De laatste 24 Uren van Le Mans liggen alweer enige maanden achter ons en zodoende is het momenteel wat stil rond de Ford GT. Dat is niet wat de reglementen rond de GT voorschrijven en dus wordt er nu een actiemodelletje tegenaan gegooid, die – hoe kan het anders – herinneringen oproept aan Ford's Le Mans-zege in 1967.

Mocht je niet begrijpen waarmee wij duiden op 'reglementen', dan moet je dit artikel eens aandachtig lezen. Je conclusie zal zijn dat de GT naast supercar ook een marketingtool is waarmee Ford nog meer zieltjes aan zich hoopt te binden. Waarom zou het merk anders de eis stellen (eufemistisch verpakt in een vraag) dat een gegadigde in een GT regelmatig van zich zal laat horen op Facebook en Instagram?


Vandaag is rood, net als op 11 juni 1967
Wanneer dat social media-verlangen (nog) niet afdoende wordt ingewilligd, dan speel je toch lekker zelf je paradepaardje in de kijker. Het publiek slikt zoiets immers als zoete koek. Zeker als je er een historisch tintje overheen giet. Voilà, maak kennis met de Ford GT '67 Heritage Edition. Naast heel rood, Race Red genaamd, ook gewoon heel fraai om erbij te hebben.

Gerelateerde artikelen

Ken Block doet rondje Le Mans in Ford GT

Autonieuws
Ken Block stuurt Ford GT over Le Mans
> Artikel lezen

Afrojack & co nemen eerste 'Nederlandse' Ford GT in ontvangst

Autonieuws
> Artikel lezen

Klacht tegen 'uitverkorene' die Ford GT te koop zet

Autonieuws
> Artikel lezen

Wat als Ford zou terugkeren naar het DTM

Autonieuws
> Artikel lezen

Autodromo brengt ode aan Ford GT

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Ford GT: de prestaties (eindelijk!)

Autonieuws
Prestaties Ford GT
> Artikel lezen