Autonieuws

Reboot '80's-serie Knight Rider in de maak

'KITT, come get me! Not now, Michael, I have a headache.' Dertig jaar na dato kunnen we mogelijk dit soort humor weer verwachten op televisie. David Hasselhoff, inmiddels 64, en regisseur James Gunnn werken namelijk aan een reboot van Knight Rider.

Knight Rider behoeft geen introductie meer. Mogelijk enkel voor de Z-generatie en zij die nog later zijn geboren. Voor wat het waard is: Knight Rider is een uitermate populaire jaren '80-serie waarin Michael Knight (gespeeld door Haselhoff) en zijn pratende en 'menselijke' superauto KITT (een verbouwde Pontiac Firebird Trans-Am) als een stel heldhaftige, veelal kibbelende ridders allerlei nijpende situaties te lijf gingen. Het leverde Knight Rider al snel een cultstatus op. En nu lijkt het erop dat het in een modern jasje terugkeert op tv.

'Beter reboot dan de laatste'
Het is niet de eerste keer dat Knight Rider nieuw leven wordt ingeblazen. Zo'n tien jaar geleden werd er ook een poging gedaan, maar het is heel goed mogelijk dat je dat niet wist, want die reboot flopte faliekant. 'The Hoff' denkt het zelf beter te kunnen door de hitserie als het ware verder te laten gaan waarmee het in 1986 stopte, oftewel met dezelfde ietwat stuntelige acties en humor.
'Echter laat mij dit keer maar de oude Devon spelen en niet Michael', aldus Haselhoff. 'Ik kan niet meer rennen en vechten en van dingen afspringen. Maar wat ik wel nog kan, is rijden.'

Gerelateerde artikelen

BMW België geeft primeurtje weg bij online configurator 8-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Zo combineren échte mannen werk en privé

Autonieuws
Zo combineren échte mannen werk en privé
> Artikel lezen

Nieuwe Skoda Octavia (Combi) naar buiten

Spyshots
> Artikel lezen

Veramerikaanste Toyota Camry lost Avensis af

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.