Autonieuws

Speel alvast de EK Vrouwenfinale met je eigen team

Wat geweldig doen ze het hè, de Oranje Leeuwinnen op het EK Voetbal in eigen land. Daar kan het mannelijke nationale elftal nog een puntje aan zuigen. Donderdag spelen 'onze' voetbalvrouwen de halve finale tegen Engeland, maar dat is natuurlijk slechts een formaliteit. Zondag staan ze gewoon in de finale, maar jij kunt mogelijk eerder al spelen om de bokaal met deze unieke voetbaltafel van FIFA en UEFA automotive sponsor Kia.

Omdat de Leeuwinnen als een speer gaan op het EK Vrouwen dat aanstaande zondag z'n hoogtepunt bereikt, geeft Kia een unieke voetbaltafel weg. En dat bedoelen we ook echt uniek!

Hoe te winnen?
Evenals dat de vrouwelijke Oranjes het niet zomaar cadeau krijgen, moet je er wel wat voor over hebben om deze bijzondere voetbaltafel te kunnen bemachtigen.

Zo werkt het: bedenk een pakkende naam voor je elftal (collega's, vrienden, sportmaatjes of buurvrouwen) en geef je op. Eén team maakt kans op het winnen van de gepersonaliseerde tafel, en nadien zal van alle opgegeven spelers of speelsters een zorgvuldige 3D-scan gemaakt worden en op basis hiervan realistische poppetjes voor de voetbaltafel worden gecreëerd. Zo speel je dus uiteindelijk… met jezelf. Volgens het Zuid-Koreaanse merk is zoiets nog nooit eerder gedaan.

Hoger doel
Kia wil met de actie benadrukken dat vrouwenvoetbal een sport is voor iedereen. 'Het positieve gevoel rond 'ons' Oranje groeit met de dag. Sport verbindt mensen, van jong tot oud, en met deze actie komt de beleving van voetbal éxtra dichtbij', zeggen ze bij Kia Nederland.

De actie loopt van 31 juli tot 6 augustus en is hier terug te vinden.

Gerelateerde artikelen

Gesnapt: productiemodel van Kia Proceed Concept

Spyshots
> Artikel lezen

Elektrische Kia Niro EV als productiemodel gepresenteerd

Autonieuws
Elektrische Kia Niro EV als productiemodel gepresenteerd
> Artikel lezen

Nieuwe Kia Ceed GT wel een volbloed hot hatch?

Spyshots
> Artikel lezen

Prijzen voor nieuwe Kia Ceed (Sportswagon)

Autonieuws
Prijzen voor nieuwe Kia Ceed (Sportswagon)
> Artikel lezen

Eerste details vernieuwde Kia Sportage

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.