Autonieuws

Verliefd GTI-stelletje stapt in 'Jacky'-geruit huwelijksbootje

Gerben Witten11 juli 2017

Sommigen zijn zo verslingerd aan één specifieke auto dat deze de rode draad door hun beide levens vormt. Bij Agnes en AJ Miragliotta is dat zoal het geval. Hun ongekende passie voor de Volkswagen Golf GTI bracht hen samen en onlangs brak het moment aan voor een volgende stap: een heus GTI-huwelijk tussenbeide. En daar zijn foto's van.

Waartoe het verkopen van een set GTI-achterlichten al wel niet toe kan leiden. Een heus huwelijk dus, compleet opgetuigd in typische GTI-stijl. Zelfs de trouwjurk van Agnes ontkwam daar niet aan, evenals het trouwpak van AJ, de bruidstaart, de kledij van de getuigen en het trouwalbum.

Jacky als hoofdgast
Overal waar je keek tijdens hun bruiloft was 'Jacky' te vinden. Je weet wel, de bijnaam van het iconische ruitjesmotief dat onlosmakelijk verbonden is met het GTI-label van Volkswagen. Net als Agens en AJ voortaan door het leven gaan. Met om ieders hand een trouwring geïnspireerd op – jawel – de Golf GTI.

Al twee kinderen
En de trouwauto? Ook dat waren GTI's, te weten de twee 'kinderen' van AJ en Agnes: een Golf GTI Mk5 en een groene, sterk gepersonaliseerde Mk6 met de koosnaam TurboTurtle.

Gerelateerde artikelen

Abt laat de Golf GTI 268 km/h lopen

Tuning & styling
Abt laat je Golf GTI 268 km/h lopen
> Artikel lezen

Volkswagen presenteert Polo GTI voor de rallysport

Autonieuws
> Artikel lezen

Golf GTI Performance ook weer wat sneller

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit kost de vernieuwde Volkswagen Golf

Autonieuws
Dit kost de vernieuwde Volkswagen Golf
> Artikel lezen

Volkswagen Up! GTI: lekker vlot karretje

Autonieuws
Up! GTI: lekker vlot karretje
> Artikel lezen

Veel blingbling op Volkswagen's GTI-feestje in Wörthersee

Autonieuws
> Artikel lezen