Autonieuws

'Henrik Fisker bezoekt Apple'

'Apple heeft interesse in technologie Fisker EMotion'

Henrik Fisker heeft met één simpele tweet de geruchtenmolen aangeslingerd. Hij zou een bezoekje hebben gebracht aan Apple, want de techgigant heeft interesse in de techniek van de nieuwe EMotion.

'Apple heeft interesse in technologie Fisker EMotion'
"Meeting great people in SF with the Fisker EMotion", liet de Deense ontwerper gisteren weten via Twitter. Het viel in eerste instantie niemand op, maar al snel bleek dat hij de elektrische bolide bij Apple voor de deur had geparkeerd. Maar wat moet Fisker bij het techbedrijf, behalve koffie drinken?


Puzzelstukjes
De puzzelstukjes vallen steeds meer op hun plaats, want toeval bestaat niet en zeker niet als Fisker zo'n duidelijke hint geeft. Hij is op zoek naar investeerders en zou dus veel hebben aan de financiële ondersteuning van een bedrijf als Apple. Dan zouden eventuele financiële zorgen meteen tot het verleden behoren.

Autonoom rijden
Apple heeft zich de afgelopen tijd meer gericht op technologie voor zelfrijdende auto's. Het bedrijf van Tim Cook wil die technologie verkopen aan fabrikanten, maar er zou meer achter de gesprekken met Fisker zitten. The Detroit Bureau claimt dat de technici van Apple graag naar de aandrijflijn van de EMotion wilde kijken, aangezien die behoorlijk revolutionair is.

Redactie
Door Redactie
'Apple heeft interesse in technologie Fisker EMotion'

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers