Autonieuws

Jaguar-ambassadeur 'steelt' trofee

Als Jaguar-ambassadeur moet je een beetje gevoel voor humor hebben. Dat voetbalcoach José Mourinho die kwaliteit bezit, is menigeen nog wellicht niet bekend. Toch maakt Jaguar en de Wimbledon-trofee iets in hem los.

Mourinho staat bekend om zijn stuursheid maar ook om zijn liefde voor trofeeën. Dat thema is nu gebruikt voor een video over 'de diefstal' van de Wimbledon-trofee van Andy Murray, titelhouder en evenals Mourinho Jaguar-ambassadeur.

Replica
Om een nieuwe generatie jonge tennistalenten te inspireren stelde Murray, tweevoudig winnaar van Wimbledon en nummer 1 op de wereldranglijst, een replica van zijn trofee van 2016 beschikbaar. Die ging met de Jaguar XF Sportbrake op toernee langs scholen en tennisclubs.

Volgen
De XF Sportbrake is een stationwagon met veel veiligheidsvoorzieningen, zonneschermen die met gebaren zijn te bedienen, luchtionisatie in het interieur, Isofix-bevestigingspunten voor kinderzitjes en groot aantal rijassistentiesystemen. In de video wordt onder meer de slimme InControl Remote app van de XF Sportbrake gedemonstreerd. De geavanceerde app, en de technologie en connectiviteit daarachter, maakt het mogelijk de XF Sportbrake via de smartphone in de gaten te houden en te volgen.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Jaguar XF geprijsd vanaf € 46.950,-

Autonieuws
Jaguar XF
> Artikel lezen

Nieuwe Jaguar XF als fotomodel geslaagd

Fotogalleries
> Artikel lezen

Nieuwe Jaguar XF wordt liftback met grote achterklep

Spyshots
Grote achterklep voor nieuwe Jaguar XF
> Artikel lezen

Eerste glimp van acrobatisch debuterende Jaguar XF

Autonieuws
Jaguar XF
> Artikel lezen

Nieuwe Jaguar XF kijkt op Londen en concurrentie neer

Autonieuws
Jaguar XF
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.