Autonieuws

Felicitaties van BMW M voor 50 jaar geworden AMG

Concurrentie is gezond. En sport moet eerlijk zijn. Al wil dit alles niet zeggen dat een bijdehandse steek onder water niet moet kunnen. Neem nu de felicitaties van BMW M aan het hof van AMG dat dit jaar Abraham is geworden. Lachen toch?

Vorig jaar vierde BMW haar 100-jarige bestaan. Een bijzonder feit dat ook Mercedes-Benz niet onberoerd liet. En dus konden ze in München zowaar rekenen op welgemeende felicitaties vanuit Stuttgart. Maar, zoals het aartsrivalen onder elkaar betaamd, niet zonder die gevoelige punaise in Mercedes' hand.

De publiekelijke video waarmee Mercedes haar grote concurrent vorig jaar feliciteerde sloot namelijk af met de tekst 'The previous 30 years were actually a bit boring' verwijzend naar het feit dat BMW pas drie decennia later om de hoek kwam kijken. Maar nu is het tijd voor wraak. En die smaakt zoet.

Donuts
Zoals veel sportieve automerken heeft ook BMW M een eigen faciliteit langs de zijlijn van de Nürburgring. Een perfecte locatie om AMG nu te feliciteren met haar 50ste verjaardag. Tijdens de 24 Uren van de Nürburgring nog wel, een druk bezocht race-event zodat zoveel mogelijk mensen kunnen zien hoe attent BMW kan zijn. Maar niet heus, want let maar eens op de felicitatietekst 'You ordered cake, we made donuts' met daarnaast een afbeelding van een M4 die z'n achterbanden aan het oproken is. De diepere, grappige boodschap spreekt boekdelen.

Gerelateerde artikelen

Hint deze BMW M2 Concept naar terugkeer CSL-naam?

Autonieuws
> Artikel lezen

Eerste blik op nieuwe BMW 3-serie Touring

Spyshots
> Artikel lezen

Eerste indruk van interieur nieuwe Mercedes GLE

Autonieuws
> Artikel lezen

Wat is Mercedes van plan met de nieuwe S-klasse?

Spyshots
Wat is Mercedes van plan met de nieuwe S-klasse?
> Artikel lezen

Echt goud voor BMW i3 en i8 Starlight Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.