Autonieuws

Opel Online Editions

Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is

Redactie24 april 2017

Je bent er inmiddels aan gewend dat je praktisch altijd en overal waar je bent je mail kunt checken, al je muziek bij de hand hebt, van snel internet kunt profiteren en zonder moeite het dichtstbijzijnde restaurant te vinden. In de auto werkt dat echter lang niet altijd vlekkeloos. Maar wel bij Opel. Met de nieuwe Online Editions.

Naadloze integratie met je smartphone 1

Naadloze integratie met je smartphone

Ook handig en standaard op de Online Editions is het IntelliLink multimediasysteem. Uitgerust met talloze handige features, zoals Apple CarPlay. Met Apple Carplay kun je diverse functies en applicaties van je smartphone bedienen via het centrale display. Zo kun je bijvoorbeeld ideaal door je favoriete Spotify afspeellijsten bladeren en afspelen via de 4G Wi-Fi hotspot. Een e-mail versturen via spraakbesturing of een ingekomen bericht laten voorlezen behoort ook tot de mogelijkheden.

Digitale radio 2

Digitale radio

Ondanks dat we in Nederland best een goed FM-netwerk hebben komt het veelvuldig voor dat de radio ruis geeft of een andere frequentie moet zoeken. Niet met digitale radio (DAB+). Dan is ruis verleden tijd en de geluidskwaliteit ook nog eens kraakhelder. Bovendien heb je de keuze uit veel meer zenders. Ook in het buitenland.

Persoonlijke assistente 3

Persoonlijke assistente

De feature waar wij nog wel het meest van onder de indruk zijn is de OnStar medewerker die dag en nacht voor je klaarstaat als een persoonlijke assistent. Je drukt op de OnStar-knop en krijgt vrijwel direct een Nederlandssprekende medewerker aan de lijn die het dichtstbijzijnde hotel, restaurant, garage of desnoods kledingwinkel voor je opzoekt. Eenmaal gevonden wordt het doorgestuurd naar je navigatiesysteem. Hoe handig!

Wi-Fi hotspot 4

Wi-Fi hotspot

Het was tot ongeveer een jaar geleden nog ondenkbaar: in bijna heel Europa je eigen Wi-Fi hotspot bij de hand. Opel maakt het mogelijk. De Online Editions beschikken over een 4G Wi-Fi hotspot waarmee je tot 7 apparaten tegelijk kunt aansluiten om te profiteren van een supersnelle internetverbinding. Vooral handig voor de kinderen op de achterbank.

Meer weten? 5

Meer weten?

Benieuwd naar de Online Editions van Opel? Je rijdt al een Opel Online Edition vanaf €14.745. Ontdek hier alle modellen.

Gerelateerde artikelen

Opel Corsa GSi terug van weggeweest

Autonieuws
> Artikel lezen

Altijd connected met de Online Editions van Opel

Overige
Opel Online Edition
> Artikel lezen

Hoe Frans wordt de nieuwe Opel Corsa?

Spyshots
> Artikel lezen

Onderschat de volgende Opel Astra OPC niet

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Opel Mokka X onderweg naar 2019

Spyshots
Nieuwe Opel Mokka X onderweg naar 2019
> Artikel lezen

Nu al Frans bloed voor gefacelifte Opel Astra?

Spyshots
> Artikel lezen