Autonieuws

't Is akelig stil rond racegame TT Isle of Man - Ride on the Edge

Eind mei zal voor de 110ste keer de gaskraan volledig opengedraaid worden tijdens de TT Isle of man. Een heugelijk feit dat beklonken moet worden met een eigen racegame over een van 's werelds oudste en zonder meer gevaarlijkste (straat)races. Echter sinds de aankondiging een jaar geleden is het akelig stil rond het actievolle vermaak dat 'Ride on the Edge' heet.

Filmpjes van de TT Isle of Man op Youtube te over, maar teken van leven omtrent de gelijknamige racegame met de subtitel Ride on the Edge, ho maar. De eerste keer dat we hier iets van vernamen was ook meteen de laatste tot dusver: een enthousiasmerende aankondiging door ontwikkelaars Kylotonn Games en Bigben Interactive een jaar geleden, bijgestaan door een mager visueel voorproefje.

Pre-orderen, durf jij?
Waar blijft de opwarmcampagne? Geen industrie die hier normaliter zo vol van is als de game-industrie. Het laatste weekend van mei is al over anderhalve maand! Pre-orderen schijnt al wel te kunnen (al blijk je bot te vangen wanneer je doorklikt). Kortom, het lijkt erop dat TT Isle of Man – Ride on the Edge al op het randje van een afgrond balanceert nog voordat de gaskraan opengedraaid kan worden op de Playstation 4, Xbox One en PC. De officiële promo-trailer van de echte TT 2017 dan maar...? Als zoethouder.

Gerelateerde artikelen

Autotest | Ford Fiesta ST & Fiesta Active

Autotests
Autotest | Ford Fiesta ST & Fiesta Active
> Artikel lezen

Citroën stelt C5 Aircross voor Europa voor

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuw generatie Seat Leon mag buitenspelen

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.