Autonieuws

SlimOpWeg Hulp helpt je autopech te voorkomen

SlimOpWeg Hulp helpt je autopech te voorkomen

Vroeger gaf je gewoon een ferme tik op de startmotor, nu moet je zowat een studie ICT hebben gevolgd om een moderne auto te snappen of weer aan de praat te krijgen. Autopech komt daarbij nooit gelegen. Maar nu is er SlimOpWeg Hulp, een innovatieve oplossing die de kans op pech verkleint.

Bijna iedere garagefactuur vermeldt tegenwoordig: 'gebruik van diagnoseapparatuur' of iets in die trant. Garages lezen dan de computer van de auto uit die de motor aanstuurt. Bij problemen weten zij zo eenvoudig wat er mis is. En dat kun jij nu ook... met een dongel en een app op je mobiele telefoon.

Real-time inzicht in je auto
Voorkomen is beter dan genezen. Interpolis wil autobezitters graag bijstaan om de kans op pechgevallen te verkleinen. En hoe kan dat beter dan je als bestuurder real-time mee te laten kijken in het 'brein' van de auto, oftewel het motormanagementsysteem.

Kalmte kan je redden
Weten hoe de SlimOpWeg Hulp werkt? Bekijk dan onderstaande video. Je zult zien dat de SlimOpWeg Hulp als het ware een rustgevende automonteur is op de bijrijdersstoel en hulp kan bieden bij de meest voorkomende autopechgevallen.


Veiliger verkeer
Bovendien stimuleert Interpolis met de SlimOpWeg Hulp de verkeersveiligheid. Autopech komt immers bijna altijd onaangekondigd en dat kan tot gevaarlijke verkeerssituaties leiden. Door vooraf te anticiperen, verklein je de kans op pech. En kom je onverhoopt toch met pech langs de weg te staan, dan is de pechhulpdienst met één druk op de knop in je app direct beschikbaar via de Interpolis alarmcentrale.

Wie wil nu niet geld besparen?
En de SlimOpWeg Hulp kan nog meer. Adviseren over hoe je het beste je auto in goede conditie kan houden bijvoorbeeld. Of hoe je geld kunt besparen met je rijgedrag.

Deelnemen met korting
Als je voor 15 mei 2017 een Interpolis autoverzekering afsluit met pechhulp en SlimOpWeg Hulp op Rabobank.nl, ontvang je 15% korting op je autoverzekering. Kijk voor meer informatie of afsluiten op Rabobank.nl.

Gerelateerde artikelen

BMW: 'Nieuwe 3-serie wordt weer een echte rijdersauto'

Autonieuws
> Artikel lezen

Het bijzondere verhaal van een zoon die 722 km/h reed in een 50-jaar oude Challenger 2

Autonieuws
> Artikel lezen

Geen zee te hoog voor Rolls-Royce surfplank

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Singer-alternatief: Paul Stephens Porsche 911 Le Mans Classic

Autonieuws
> Artikel lezen

Pirelli's F1-band doet ook prima dienst als klankkast

Lifestyle & design
> Artikel lezen