Autonieuws

McLaren 720S: de eerste echt foto

Eigenlijk had je deze foto niet mogen zien voor aanstaande dinsdag. Maar iemand vond het blijkbaar toch nodig om de McLaren 720S eerder aan de wereld te laten zien. En daarmee vallen voor ons heel wat puzzelstukjes op hun plek. Mede dankzij McLaren's intensieve teasercampagne.

Met de 720S presenteert McLaren haar twee Super Series-model en tevens de opvolger van de 650S. Een auto die net zoveel geheimen als onthullingen kent. Dat laatste dankzij een intensieve teasercampagne die ons al zicht gaf op de monocoque, de actieve achtervleugel, rood verlichte motorruimte en het wegklapbare instrumentenpaneel. Maar bovendien werd er op een exclusief evenement onbedoeld ook een foto naar buiten gebracht.

720 pk V8
Wat we nog niet wisten was het vermogen. Maar dat is dankzij deze foto ook geen geheim meer. De 720 in zijn naam duidt in alles op 720 pk. Het zal geen verrassing vormen dat dat vermogen afkomstig is van een biturbo 4.0 liter V8. Wat die naar 100 km/h doet weten we niet, maar een sprint naar 200 km/h is mogelijk in 7,8 seconden.

Onthulling in Genève
Aanstaande dinsdag (7 maart) zal officieel het doek van de 720S worden getrokken op de Autosalon in Genève. Vanaf dat moment kunnen we je echt alle details gaan melden.

Gerelateerde artikelen

Configurator-voorpret: stel je eigen McLaren 720S samen

Autonieuws
> Artikel lezen

Photoshop-talent denkt alvast vooruit op Genève-primeurs

Autonieuws
Volkswagen Arteon Variant
> Artikel lezen

'McLaren 720S heeft meer talent dan uitstraling'

Autonieuws
> Artikel lezen

Mooi of niet: verzamelaar koopt paarse 720S

Autonieuws
Paarse 720S
> Artikel lezen

McLaren komt nu al met eerste speciale 720S

Autonieuws
McLaren komt nu al met eerste special edition van 720S
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.