Autonieuws

Lachen met Super Bowl-ads

Een greep uit de leukste Super Bowl-autocommercials van 2017

5 februari is het weer zover: de Super Bowl. Geschat wordt dat circa 120 miljoen kijkers zullen afstemmen op ’s werelds best bekeken sportevent. En of men zondag nu in het NRG Stadium in Houston zit of thuis voor de buis, iedere kijker zal het minstens 20 minuten zonder beukende kleerkasten moeten stellen, want theetijd voor de spelers. Plassen of nog een biertje dan maar? Welnee. De leukste helft vangt dan immers juist aan. Pauze tijdens de Super Bowl betekent namelijk steevast lachen, gieren en brullende met de inmiddels legendarische reclamespots ooit gemaakt. Veelal namens uiteenlopende automerken, en dit zijn ze rond de 51ste editie van de footballfinale.

Mercedes-Benz 'Easy Rider'

Mercedes-Benz 'Easy Rider'

Met een motorbende moet je niet sollen, dat weet iedereen. Maar zelfs zij die zonder enige aanleiding al dan niet met elkaar op de vuist gaat kennen een zwakte. Ook dat weet iedereen. Lees meer »

Kia ‘Iceberg’

Kia ‘Iceberg’

Melissa McCarthy behoeft geen introductie meer. De corpulente comédienne, bekend van onder andere films als Bridesmaids, This is 40 en The Heat, hoeft vrijwel niets te doen om je lachspieren te trainen. En dat wil je wanneer je als automerk wilt scoren tijdens de Super Bowl. In dit geval Kia. Lees meer »

If that's a Buick, then I'm a Miranda Kerr

If that's a Buick, then I'm a Miranda Kerr

Een schone dame in je reclamespot doet het altijd goed. Helemaal als het topmodel Miranda Kerr betreft. Buick heeft haar in stijlvol blauw weten te strikken voor zondag. Lees meer »

Kia 'Run'

Kia 'Run'

Kia en Melissa McCarthy willen en zullen je aan het lachen krijgen tijdens de 51ste editie van de Super Bowl. Miljoenen dollars (een Super Bowl-spot kost zo’n 5 miljoen per minuut) zijn daarvoor gespendeerd. Maar waarvoor is McCarty nu op de vlucht? Dat blijft nog een verrassing tot 'the third quarter' van de wedstrijd… Lees meer »

Lexus 'Men and Machine'

Lexus 'Men and Machine'

Dat de LC 500 over een gezonde dosis fysieke spieren beschikt staat buiten kijf. Toch wil Lexus ons dat graag nogmaals op het hart drukken met deze reclamespot en aan de hand van een breakdancer. Lees meer »

Nog niet uitgelachen?

Nog niet uitgelachen?

Niet alle adverterende automerken verklappen alvast hun Super Bowl-commercial voordat de wedstrijdpauze aanbreekt. Wie weet ligt er dus nog een lach in het verschiet. Ga daarom kijken naar de sportieve clash tussen de New England Patriots en de Atlanta Falcons aanstaande zondag. Of vermaak je anders met deze hilarische reclamespots uit het verleden... Lees meer »

Gerelateerde artikelen

Geen zee te hoog voor Rolls-Royce surfplank

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Singer-alternatief: Paul Stephens Porsche 911 Le Mans Classic

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW: 'Nieuwe 3-serie wordt weer een echte rijdersauto'

Autonieuws
> Artikel lezen

Pirelli's F1-band doet ook prima dienst als klankkast

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Het bijzondere verhaal van een zoon die 722 km/h reed in een 50-jaar oude Challenger 2

Autonieuws
> Artikel lezen