Autonieuws

Jaaroverzicht: dit was niet om aan te zien in 2016

Redactie27 december 2016

'Smaken verschillen’. Bleh! Deze dooddoener kunnen we niet meer luchten of zien. Sommige auto’s zijn gewoon aartslelijk. Punt. En deze zes spannen de kroon in 2016. Niet mee eens? Dat kan. We zien je betoog, inclusief onomstotelijk tegenargumenten, graag in onze mailbox verschijnen.

Kia Telluride Concept

Kia Telluride Concept

Kijk, iedereen heeft weleens een slechte dag of zet de verkeerde persoon op een klus. Kan gebeuren. Niets minder dan menselijk. Maar wat bezielden ze in vredesnaam bij Kia toen het de Telluride Concept liet tekenen?! Volvo-feestje de avond ervoor... Lees meer »

Henrik Fisker

Henrik Fisker

Van designkoning naar… gut, naar wat eigenlijk? Henrik Fisker is nogal wispelturig namelijk. Ontwerper, coachbuilder, merkeigenaar, quasi-tuner en inmiddels weer terug bij af als oprichter van Fisker Inc. Langzamerhand begint zijn vallen en weer willen opstaan een beetje gênant te worden. Lees meer »

Tesla Model X

Tesla Model X

Toen MINI haar icoon op begonnen te blazen stonden velen op de achterste benen. Toen Fiat hetzelfde deed bij de 500, gingen men massaal op herhaling. Slim mannetje, die Elon Musk, maar tegelijk nogal hardleers. Want wat een gedrocht, die Model X. De vleugeldeuren ten spijt. Lees meer »

Toyota Setsuna

Toyota Setsuna

Dat Toyota hard haar best doet zich een spannender imago aan te meten kan je niet ontgaan zijn. De C-HR en aanstormende Supra zullen daarvoor goede zaken doen. Dat kan echter niet gezegd worden van deze Setsuna. Laten we hopen dat het bij een concept blijft. Lees meer »

Maserati Ghibli rouwauto

Maserati Ghibli rouwauto

Over deze Maserati Ghibli kunnen we kort zijn: hierin wil je niet dood gevonden worden. Toch? Lees meer »

Conceptuele dooddoeners

Conceptuele dooddoeners

Ons jaaroverzicht omtrent de grootste missers gelezen? Zo ja, dan heb je gemerkt dat we de daadwerkelijke conceptcar nogal missen. Maar nog irritanter dan dat zijn de concepts die met veel bombarie en het predicaat ‘zo goed als productierijp’ worden onthuld, om ze pas vele jaren later terug te zien of zelfs helemaal nooit meer. Zeg dan niets. Lees meer »

Gerelateerde artikelen

Pirelli's F1-band doet ook prima dienst als klankkast

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Het bijzondere verhaal van een zoon die 722 km/h reed in een 50-jaar oude Challenger 2

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW: 'Nieuwe 3-serie wordt weer een echte rijdersauto'

Autonieuws
> Artikel lezen

Vredestein gaat voor originaliteit met speciale youngtimers-banden

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoeveel pk voor nieuwe Ford Focus ST?

Spyshots
> Artikel lezen