Autonieuws

Compacte Jeep Patriot concept

Naast de Jeep Compass Rallye presenteert het Amerikaanse merk in Frankfurt ook de Patriot. De Patriot is eveneens een conceptcar die een voorbode kan zijn van een compacte Jeep.

Het verkennen van nieuw terrein is een tweede natuur van elke Jeep, maar ook van het merk zelf. In Frankfurt staan daarom twee studiemodellen, die de voorbode zouden kunnen zijn van de eerste echte Jeep in het compacte segment.
De Patriot
 
In alles een echte Jeep
Afgezien van zijn compacte afmetingen, is de Patriot in alle opzichten een raszuivere Jeep. Hij is stoer, sterk en overal op zijn gemak – zelfs in het zwaarste terrein. Alleen al door zijn uiterlijk, maakt de Patriot zijn afkomst duidelijk – de stoere grille en de klassieke rechte lijnen laten daarover geen misverstand bestaan. Ook onderhuids doet de Patriot de merknaam Jeep eer aan: mede dankzij de hoogwaardige 4x4-techniek is de Patriot een krachtige alleskunner. De Patriot is bedoeld voor jonge mensen die op zoek zijn naar een veelzijdige en zuinige vrijetijdsauto voor een schappelijke prijs.

Gerelateerde artikelen

Productieversie Jeep Patriot onthuld

Autonieuws
Productieversie Jeep Patriot onthuld
> Artikel lezen

Nieuwe diesel en faceliftje Jeep Patriot

Autonieuws
Nieuwe diesel en faceliftje Jeep Patriot
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.