Autonieuws

Najaarsvoordeel bij de Volvo-dealer

Volvo Najaarscampagne

Het is deze herfst wel heel voordelig binnenstappen bij de Volvo-dealer. Onder de noemer 'Fall in love' hebben de Zweden de Nordic-uitvoeringen van de V40 aantrekkelijk geprijsd. En daar komt nog bij dat je nog een paar weken de tijd hebt om te profiteren van 15% bijtelling op de V60 Twin Engine.

De Nordic-uitvoeringen van de V40 en V40 Cross Country staat bekend om hun rijke uitrusting in combinatie met een scherpe prijsstelling. Zeker als je het bekijkt in combinatie met de Private Lease-mogelijkheden van Volvo.
“Geen omkijken naar verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties en pechhulp”

Stel je kiest voor de V40 T2 Nordic, dan betaal je maandelijks € 369,- voor een gloednieuwe auto. Daarbij heb je geen omkijken naar je verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties en pechhulp. Alles is inbegrepen. Het enige dat je zelf moet betalen is de brandstof. Op de site van Volvo kun je berekenen wat jouw maandbedrag zal worden als je invult hoeveel kilometers je rijdt, hoeveel maanden je Private Lease wilt aangaan en welke opties je eventueel nog extra wilt.

V60 nu nog met 15% bijtelling
Liever nog wat meer ruimte? Nog tot het eind van het jaar profiteer je van 15% bijtelling op de Volvo V60 Twin Engine. Volvo geeft je nog een extra duwtje in de rug met de 'Lease Edition'. Die verkrijgbaar is vanaf € 48.260 en voorzien is van onder andere parkeerverwarming en verwarmbare voorstoelen. Of fall in love op zijn perfecte wegligging, met standaard vierwielaandrijving en automaat. Hét Zweedse antwoord op de Hollandse herfst.

Gerelateerde artikelen

Heico Sportiv geeft Volvo S60/V60 Polestar meer pit

Tuning & styling
> Artikel lezen

Vernieuwde Volvo S60 en V60 Polestar stukken goedkoper

Autonieuws
Volvo prijst vernieuwde S60 en V60 Polestar
> Artikel lezen

Alles wat je wilt weten over de nieuwe Volvo V60

Autonieuws
> Artikel lezen