Autonieuws

Nieuwe BMW 5-serie lekt uit

Lukt het tegenwoordig dan echt geen enkele autofabrikant meer een nieuwkomer onder de pet te houden tot de officiële onthulling?! Zo ziet BMW nu haar aanstaande verrassing in rook opgaan nu de nieuwe 5-serie vroegtijdig is gelekt.

De nieuwe BMW 5-serie, intern G30 geheten, komt een dag te vroeg. Morgen staat de officiële onthulling gepland. Dat blijft zo, ware het niet dat een grootste onthulling nu enigszins in de soep loopt door deze kiekjes afkomstig van de website GermanCarforum. Oorspronkelijk zijn het overduidelijk scans uit een (onbekend) magazine. De vouwlijn in het midden spreekt daarin boekdelen.

Mix van 3- en 7-serie
Nu de nieuwe 5-serieblootgesteld is wordt alvast duidelijk wat BMW met het design heeft gedaan. Dat betreft een evolutie op zijn voorganger, met stijlinvloeden van zowel de 3- als de 7-serie. Ook in het interieur gaat die vlieger op. Zelfs voor kenners zal het daardoor niet meevallen deze BMW's uit elkaar te houden, een designstrategie die al meer autofabrikanten aanhangen – en waarvan met name Audi altijd is beticht. Echter tsja… het verkoopt dus zij die dit maar wat jammer vinden kunnen er hoog of laag om springen. Morgen meer.

Gerelateerde artikelen

Iets te trekken? Met deze auto's zit je goed

Autonieuws
Iets te trekken? Met deze auto's zit je goed
> Artikel lezen

BMW pakt primeur met draadloos opladen

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M5 zet duizelingwekkend driftrecord van liefst 8 uur

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.