Autonieuws

ClassicsNL maakt zich op voor tweede (grotere) editie

Na een zeer succesvolle eerste editie zal van 28 tot en met 30 oktober 2016 de tweede editie van ClassicsNL plaatsvinden. De klassiekerbeurs in Leeuwarden werd vorig jaar geboren vanuit een grote voorliefde voor klassiekers en sloeg bij zowel de exposanten alsook het publiek enorm aan. Reden genoeg voor een tweede eiditie. Met jawel, nog eens 35% meer om je aan te vergapen.

Met een beursoppervlakte van 12.000 m2, 280 klassiekers en bijna 5.000 bezoekers kan de eerste editie van ClassicsNL de boeken in als een vliegende start. Logisch dus dat in het WTC Expo in Leeuwarden eind oktober een vervolg wordt gegeven aan het concept."Voor de tweede editie mogen we een groter en nog gevarieerder aanbod auto's en deelnemers begroeten. Dat de beurs 35% is gegroeid maakt deze alleen maar aantrekkelijker.", aldus beursmanager Pieter Fokkema.

100 jaar BMW
Het hoofdthema van ClassicsNL 2016 staat in het teken van het eeuwfeest van BMW. In samenwerking met de BMW Klassieke Autoclub zal een bijzondere invulling worden gegeven aan het 100-jarig bestaan en zullen 15 iconen uit de indrukwekkende modelhistorie van het Beierse merk het centrale themaplein opluisteren. De BMW 507- het legendarische ontwerp van Graf Koertz- en de BMW 326 vormen slechts een kleine greep uit de eye-catchers uit München, die hun opwachting in Leeuwarden zullen maken.

Een ander aansprekend thema wordt ingekleurd door het 70 jarig jubileum van de Wegenwacht. Op dit ruim opgezette themaplein zullen illustere Wegenwacht auto's uit vroeger tijden worden gepresenteerd.

Veiling
In samenwerking met Online Auctionmaster uit Groningen is bovendien een veiling van klassieke auto's opgezet. Zowel particulier als bedrijfsmatig aanbod mag worden ingebracht. Aanmelden voor de veiling kan tot 7 oktober aanstaande. Vanaf die datum staan de te veilen auto's online en kan er reeds geboden worden.

Tickets bestellen
De kaartverkoop is inmiddels gestart. In de online voorverkoop bedraagt een toegangsbewijs € 11,50. Te bestellen via de website. www.classicsnl.nl

Gerelateerde artikelen

Deze Scania zoekt jonge truckers

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Voor wie van kamperen én motorrijden houdt

Lifestyle & design
Voor wie van kamperen én motorrijden houdt
> Artikel lezen

Super Golf-GTI (290 pk) komt naar Nederland

Autonieuws
Super Golf-GTI (290 pk) komt naar Nederland
> Artikel lezen

Stoere Ford Ranger Raptor toch naar Nederland

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.