Autonieuws

Opel Karl Rocks trekt de wandelschoenen aan

Opel breidt haar avontuurlijk getinte Rocks-programma uit met de kleine Karl. Tijdens de Autosalon van Parijs is de wereldpremière.

Net als de Adam Rocks staat de Opel Karl Rocks een stukje hoger op zijn wielen dan de burgermansversie. Achttien millimeter om precies te zijn. Niet dat je hierdoor veel verder mee in het terrein komt, maar daar gaat het ook niet om. Bij de Karl Rocks draait het allemaal om zijn stoerdere looks. Opel bracht daartoe ook kunststoffen bumpers rondom aan en de Karl Rocks rolt op speciale, 15 inch wielen. Onderscheidend zijn ook de mistpitten en tevens moet de gewone Karl het stellen zonder dorpelbeschermers en dakrails.

Interieur

Vanbinnen wordt het stoere karakter verder doorgetrokken in zoal de stoelen die zijn bekleed met zogeheten 'Favo'-stof, voorzien van honinggraadmotief. Deze stof is exclusief voor de Karl Rocks. Verder beschikt het model over radio R 4.0 IntelliLink, Apple Maps-navigatie via Apple CarPlay en Opel's eigen connectiviteits- en service-assistent, genaamd OnStar.

De Opel Karl Rocks wordt nog voor het einde van dit jaar bij de dealers verwacht. Prijzen volgen nog.

Gerelateerde artikelen

Nog meer keus in A-segment met Opel Karl

Autonieuws
Nog meer keus in A-segment met Opel Karl
> Artikel lezen

Altijd connected met de Online Editions van Opel

Overige
Opel Online Edition
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.