Autonieuws

GTC4Lusso is duurste Ferrari te koop

Na het verkrijgen van een aangescherpt uiterlijk en dito aandrijflijn is de FF, voortaan GTC4Lusso geheten, de F12berlinetta gepasseerd als duurste Ferrari in de catalogus.

En nu niet gaan reppen dat de LaFerrari Spider duurder is. Strikt genomen heb je gelijk, ware het niet dat die zomerse exoot nimmer is opgenomen in Ferrari's catalogus. Dat hoefde namelijk niet, want de gehele gelimiteerde oplage was al vergeven voordat de onthulling plaatsvond. En dus wordt hier gewoon zuivere waarheid verkondigd.

Ton aan optie is normaal
En dan nog. De GTC4Lusso heeft een prijskaartje meegekregen waarvan je weliswaar niet schrikt (het is een Ferrari!), maar toch eventjes moet laten bezinken. Liefst € 361.912,- luidt de vanafprijs. Nipt meer dan de F12berlinetta en met nadruk op 'vanaf'. Want geen Lusso zal voor dat geld de fabriek verlaten. Reken eerder op 4,5 ton. Veelal meer. Het oog wil immers ook wat. Sterker, per saldo rinkelt de kassa van Ferrari het hardst bij het aanvinken van allerhande accessoires en personalia.

Fraaie configurator
Neem bijvoorbeeld een glazen panoramadak à 14,5 mille. Of wat te denken van een driedubbele laklaag in de kleur naar keuze: € 19.360,-. Gesmeedde Diamond-cut velgen in 20 inch onder je GTC4Lusso? 5 mille, katjing! Gelukkig is een brandblusser aan boord wel relatief betaalbaar met € 787,-. Net als dat een bagaganet voor de kofferruimte à € 353,- een fooitje is voor de Ferrari-koper. De rest van de waslijst aan opties bewonderen? Ga dat fijntjes ontdekken in de fraaie configurator van de Ferrari GTC4Lusso.

Gerelateerde artikelen

Novitec gaat los: 709 pk voor de Ferrari GTC4Lusso

Tuning & styling
Novitec gaat los: 709 pk voor de Ferrari GTC4Lusso
> Artikel lezen

Wheelsandmore sleutelt aan Ferrari FF

Tuning & styling
Wheelsandmore sleutelt aan Ferrari FF
> Artikel lezen

Facelift Ferrari FF mag – gelukkig – geen naam hebben

Spyshots
Ferrari maakt de FF nog fraaier
> Artikel lezen

Was de Ferrari FF toch bijna een crossover geweest!

Autonieuws
Was de Ferrari FF toch bijna een SUV geweest!
> Artikel lezen

Ferrari GTC4Lusso T: met de T van turbo

Autonieuws
Ferrari GTC4Lusso T: met de T van turbo
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.