Autonieuws

Karma Revero

Nog maar een keertje: nu als Karma Revero

Van hybride-aangedreven Fisker Karma naar VLF Destino met Amerikaanse V8 naar Karma Revero, alsnog een hybride. Over karma gesproken…

Nog maar een keertje: Karma Revero
De auto die zijn leven begon als Fisker Karma is na een omweg vol obstakels terug bij af voor een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Tegenwoordig heet hij Karma Revero, maar met nog altijd een hybride-aangedreven krachtbron in het vooronder en een amper bijgeschaafd uiterlijk.

Elk exemplaar uniek

Hoewel de Revero als een voor de tweede maal opgewarmde maaltijd oogt, inclusief zonnepanelen in het dak, zijn er onderhuids wel degelijk interessante verbeteringen doorgevoerd. Althans, dat beweert Karma Automotive, het huidige merk erachter (dat toch niet in Amerikaanse, maar in de Chinese handen van de Wanxiang Group blijkt te zijn).

Of de Revero echt een doorontwikkeling is op de Fisker Karma, krijgen we 8 september te weten; pas dan is de grote onthulling. Deze eerste details zijn slechts een opwarmertje. En dat komt inclusief de melding dat elke geproduceerde Revero uniek zal zijn mede dankzij handwerk, zoals handgeschilderde logo's op de carrosserie.
Redactie
Door Redactie

Mis geen belangrijk Fisker-nieuws meer

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en mis geen enkel nieuws meer van jouw favoriete merk.

Zoeken

Merk- & modeldossiers