Autonieuws

Acceptabele meerprijs voor Ford S-Max Vignale

Met de S-Max Vignale haal je ongetwijfeld één van de meest exclusieve MPV's in huis. Maar Ford kennende hoeft de koper daarvoor geen nier van zichzelf af te staan.

Voor wie het heeft gemist: met het Vignale-label wil Ford veeleisende klanten bedienen. En dat het daarin behoorlijk ver gaat, werd eerder al duidelijk. Desondanks hoeft Ford niet zo nodig de hoofdprijs hiervoor terug te ontvangen. 'Betaalbare luxe' noemt het merk dat.

Tuurlijk, 48 mille voor de voordeligste S-Max Vignale is niet voor iedereen weggelegd. Maar tegelijk bedraagt de meerprijs een acceptabele € 6.400,- in vergelijk met de S-Max Titanium (voorzien van dezelfde 1.5 Ecoboost), terwijl de aankleding en uitrusting toch echt op een nog veel hoger niveau ligt.

Wat je zoal krijgt
Allereerst een zeer moderne (rijdende) MPV. Eentje die rolt op exclusieve 19 inch wielen en waarvan de koets is gehuld in een exclusieve parelmoerlak. Verder beschikt elke S-Max Vignale over speciale sierlijsten met reliëf rond de achterklep en zit je binnenin op gewatteerd Windsor-leer met opvallende stiksels in tuxedostijl. De bekleding is verkrijgbaar in de lichte kleur Cashmere en de donkere kleur Ebony. Het Ebony-leer is zelfs doorgevoerd op de middenarmsteun en het dashboard.

Fluisterstil interieur
De Ford S-Max Vignale is daarnaast standaard uitgerust met de nieuwste generatie van Ford's Sync-multimediasysteem dat tevens is voorzien van Active Noise Control, een systeem dat het motorgeluid neutraliseert door de speakers tegengestelde geluidsgolven te laten produceren. Een stil interieur is hiermee gegarandeerd.

Red carpet treatment
Ook bij de aanschaf inbegrepen is een aanvullende, exclusieve serviceverlening op het gebied van onderhoud, reizen, evenementen en lifestyle. Het programma is gebaseerd op de doelstelling om Vignale-klanten in staat te stellen hun tijd optimaal te besteden. Zo kunnen klanten zoal met behulp van de Vignale-boekingsdienst de entree, met persoonlijke aandacht, voor belangrijke evenementen bestellen.

Tot 63 mille
De S-Max Vignale is indien gewenst ook met de 2.0 Ecoboost te verkrijgen. Die levert geen 160 maar een kloeke 240 pk. De prijzen daarvan beginnen bij € 55.365,- en een automaat is hierbij inbegrepen. Liever dieselen? Dat kan met de 150 pk sterke 2.0 TDCi Powershift, die € 56.745,- kost. Als topper is er de 210 pk sterke variant van die laatste dieselmotor. Voor € 62.445,- is deze de uwe.

Gerelateerde artikelen

Ford steekt Galaxy en S-Max 10 mille aan opties toe

Autonieuws
Ford steekt Galaxy en S-Max 10 mille aan opties toe
> Artikel lezen

Lesje MPV tekenen: Ford S-Max Concept

Autonieuws
Lesje MPV tekenen: Ford S-Max Concept
> Artikel lezen

Ford Vignale-trim voor S-Max, Edge en Kuga

Autonieuws
Vignale-trim voor Edge, Kuga & S-Max
> Artikel lezen

Ook (toekomstige) Ford S-Max gaat super-de-luxe als Vignale

Autonieuws
Ford breidt Vignale-lijn uit met S-Max Vignale Concept
> Artikel lezen

De nieuwe Ford S-Max: het recept verbeterd (update)

Autonieuws
De nieuwe Ford S-Max: het recept verbeterd (update)
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.