Autonieuws

Zo rijdt Zlatan Ibrahimović naar het EK in Frankrijk

Zlatan Ibrahimović en Volvo hebben wat met elkaar gemeen. Hun roots liggen in Zweden, hun ambities zijn torenhoog. In deze video vertelt Ibrahimović zijn verhaal en zien we hem het Stade de France binnenrijden.

Zlatan Ibrahimović is geen onbekende in het Parijse stadion. Sterker nog, hij is er een legende. Sinds 2012 (tot een paar weken terug) speelde de in Malmö geboren topvoetballer voor de Franse club Paris Saint-Germain. Hij wist vele records te breken. Zo scoorde Ibrahimović 38 doelpunten in één seizoen en verbrak daarmee het clubrecord. Door driemaal achtereen topscorer van de Ligue 1 te worden en bovendien met PSG meerdere malen de titel te pakken werd hij een van de grootste helden die de club ooit heeft gehad.

De Zweden hebben met Ibrahimović een wereldster in hun team. En Volvo heeft er een beroemde ambassadeur mee in huis. De autofabrikant wist de voetballer te strikken om wederom in een commercial te schitteren. Ditmaal vertelt Ibrahimović zijn verhaal en benadrukt hij dat hij verder ging dan alle anderen. Voor Volvo uiteraard een mooi verhaal om te benadrukken dat zij dit met de nieuwe V90 ook hebben willen bereiken.

De commercial bekijk je hier:
Powered by REDPILL

Gerelateerde artikelen

R-Design: sportief maatpak voor Volvo S90 & V90

Autonieuws
Volvo S90 & V90
> Artikel lezen

Jarige Volvo trakteert op rijk uitgeruste 90th Editions van 90-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

Volvo S90 en V90 overgoten met Polestar-sausje

Autonieuws
Volvo S90 en V90 overgoten met Polestar-sausje
> Artikel lezen

Eerste foto Volvo V90 Cross Country

Autonieuws
Volvo V90 Cross Country: eerste foto
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.