Suzuki Baleno heeft prijskaartje

Suzuki zal op 27 mei de nieuwe Baleno bij haar dealers binnenrijden en dit zijn de prijzen ervan.

De standaard 5-deurs Suzuki Baleno is verkrijgbaar vanaf € 14.999,-. Voor dat bedrag rijd je de 1.2 Dualjet Comfort en hierin zit je er meteen al behoorlijk warmpjes bij. Zo bestaat de standaarduitrusting zoal uit (handbediende) airconditioning, elektrisch bedienbare ramen vóór, centrale deurvergrendeling en LED-dagrijverlichting.

Meer luxe?

Voor wie meer luxe en comfort wenst, is er de Baleno Exclusive en zoals de naam van dit model al zegt zal je weinig te kort komen. De extra uitrusting van de Exclusive bestaat uit onder andere 16 inch lichtmetalen velgen, mistlampen vóór, Xenon-verlichting, stoelverwarming vóór, een lederen stuurwiel en een radio/CD-/MP3-speler met Bluetooth. Ook buitenspiegels in de kleur van de carrosserie zijn aanwezig die bovendien elektrisch verstelbaar en te verwarmen zijn. De prijs begint bij € 16.199,-.

High Executive

Het derde uitrustingniveau heet High Executive en is echt fully loaded. Bovenop de Executive krijg je namelijk ook nog climate control, keyless start, navigatie inclusief touchscreen, DAB+ (digitale radio) en een achteruitrijcamera. Ook aanwezig zijn Adaptive Cruise Control en Radar Brake Support. De Baleno High Executive is verkrijgbaar vanaf € 18.699,-.

Twee motoren

Motorisch houdt Suzuki het simpel. Slechts twee motoren zijn beschikbaar, beide benzines. De 1.2 Dualjet is de lichtste; die levert maximaal 90 pk. De gloednieuwe 1.0 Boosterjet daarentegen geniet 112 pk en een turbo. Een automaat behoort in beide gevallen tot de mogelijkheden.
Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties