Autonieuws

Au! Vreemdgaan maakt meer kapot dan je lief is

Wie zijn billen (en wie weet nog meer) brandt, moet op de blazen zitten. Daar kan een overspelige eigenaar van een Range Rover inmiddels over meepraten.

Update 18 mei 2016 – Weet je nog? De ooit maagdelijke witte Range Rover die een paar weken geleden de media domineerde omdat deze kranig onder handen was genomen door een jaloerse vriendin van de eigenaar. Tenminste, zo leek het. Maar die centraal in Londen geparkeerde en massaal gefotografeerde SUV was niet wat het leek. Het was een hoax. Een publiciteitsstunt bedacht door een marketingbureau voor het promoten van de bodykit op de Range. De auto kreeg veel aandacht. De kit… geen. Gut, hoe zou dat toch komen?

Vergeldingsactie
Wraakacties, we zijn de laatsten die ze aan willen moedigen, maar soms kunnen ze best een beetje grappig zijn. Neem deze, waarbij een Britse vrouw haar vriend verdenkt van overspel en als 'cadeautje' zijn circa € 100.000,- kostende Range Rover bekladt met niet te missen graffiti-boodschappen.

Pal voor Harrods
De 'verdachte' was nietsvermoedend bij het fameuze warenhuis Harrods gaan shoppen en toen hij terugkwam trof hij zijn nagelnieuwe Range in het centrum van Londen aan vol knalrode verwensingen als 'Cheater, it's over' en 'Hope she was worth it'. Je kunt je voorstellen dat de man met de mond vol tanden heeft gestaan, en met de handen in het haar.

Dubbel pech
Alsof het kunstwerkje van zijn (ex-)vriendin nog niet erg en beschamend genoeg was, ontving de Range Rover-eigenaar ook nog eens een boete voor fout parkeren à 130 pond. Wij vragen ons dan weer af of de agenten in kwestie de Range Rover ook hadden ongemerkt zonder de markante personalisatie?

Gerelateerde artikelen

Ultieme Range Rover nog altijd goedkoper dan Bentayga

Autonieuws
> Artikel lezen

Vroegtijdige promovideo geeft vernieuwde Range Rover prijs

Autonieuws
> Artikel lezen

Vernieuwde Range Rover ook als plug-in hybride en direct te koop

Autonieuws
> Artikel lezen

Land Rover houdt Range Rover SV Coupé zeer exclusief

Autonieuws
> Artikel lezen

Range Rover 6x6 SLT: de pickup der pickups

Autonieuws
Range Rover 6x6 SLT: de pickup der pickups
> Artikel lezen

Range Rover SV Coupé: luxer en duurder was een Land Rover nog nooit

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.