Autonieuws

En de Fiat 124 Spider kost...

Net geen 34 mille, dat is de vanafprijs van de Fiat 124 Spider. En daarmee lijkt Fiat precies in het gat te stappen dat Mazda heeft gecreëerd met de MX-5.

Het prijskaartje van € 33.995,- heeft Fiat gehangen aan het naamloze instapmodel welke standaard is uitgerust met zaken als handbediende airco, 7 inch display met DAB, Bluetooth en WiFi, vier luidsprekers, cruise control, 16 inch lichtmetaal en keyless go. Een stapje hogerop de ladder staat de Lusso-uitvoering. Die beschikt over 17 inch lichtmetaal, een navigatiesysteem, lederen bekleding, zilveren rollbar en climate control. En dat voor een meerprijs van € 2.500,-.

Slimme positionering
Fiat levert de 124 Spider in alle gevallen met een 1.4 liter turbobenzinemotor met een vermogen van 140 pk. Het blok is gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak welke op zijn beurt het vermogen overbrengt naar de achterwielen. En daarmee springen de Italianen precies in een gat dat door de Japanners is achtergelaten. De MX-5 is er namelijk met 131 en 161 pk welke geprijsd zijn op respectievelijk € 29.790-,- en € 37.890,-. Dat kan
geen toeval zijn.

Zomer 2016
Vanaf deze zomer zal de nieuwe open Fiat bij de dealers staan. Bestellen kan al vanaf dit voorjaar.

Gerelateerde artikelen

Fiat 124 Spider ongecamoufleerd betrapt!

Spyshots
Fiat 124 Spider ongecamoufleerd betrapt!
> Artikel lezen

Fiat 124 Spider stuurt ansichtkaartjes alvast uit

Autonieuws
> Artikel lezen

Nog dit jaar het doek van Fiat’s MX-5

Spyshots
Fiat 124 Spider
> Artikel lezen

Fiat 124 Spider treedt uit de schaduw

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.