Autonieuws

Audi blijft teaseren met Q2

Ook Audi is aan het teaseren geslagen nu de Autosalon van Genève dichtbij komt. En het hoeft geen betoog dat het plaagstootje om een nieuw Q-model draait, vermoedelijk de Q2.

Update 26 februari 2016 - Geen idee hoeveel er nog gaan volgen, maar zonet heeft Audi teaser nummer drie de wereld ingeslingerd. Wederom van de voorzijde.

Update 22 februari 2016 - De nieuwe Audi Q2 is in aantocht en iedereen moet dat weten. Teaser twee van de mini-crossover uit Ingolstadt is inmiddels ook een feit.

Audi heeft nogal wat crossover-concepts voorgesteld de laatste jaren en je weet zodoende niet altijd welke daarvan uitmondt in een heus productiemodel. Van de Crosslane Concept is dit dan weer zo goed als zeker, niet in de laatste plaats vanwege de optisch vergelijkbare prototypes die om de haverklap opduiken.

Begin van de pikorde
Zeer waarschijnlijk gaat Audi dit model in Genève presenteren als de nieuwe Q2. Wat natuurlijk meehelpt aan dit sterke vermoeden, is de teaserafbeelding. Daarop vallen de huidige Q's van Audi te zien, keurig in rangorde geparkeerd. Echter is er naast de Q3 een plekje vrijgehouden. Vast geen toeval…

Gerelateerde artikelen

Prijzen Audi Q2 beginnen bij 29 mille

Autonieuws
Prijzen Audi Q2
> Artikel lezen

Deze Q’s kun je van Audi verwachten

Autonieuws
Q8
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.