Autonieuws

De Bugatti Chiron wenst je fijne feestdagen

Bugatti grijpt de feestdagen aan om de Chiron voor het eerst in volle glorie te tonen. Helaas nog wel in verpakking en het duurt nog maanden voordat er uitgepakt mag worden.

Bugatti bouwt de spanning rond de Chiron zorgvuldig op. Met nog drie maanden tot aan de officiële onthulling op de Autosalon van Genève komt het moment suprême in zicht. En dat belooft een knaller van jewelste te worden. Groots vuurwerk in de vorm van maar liefst 1.500 pk en een oplage van slechts 500 exemplaren (waarvan een aanzienlijk deel nu al verkocht is).

Onmiskenbaar familie
Of de Chiron ook visueel de show gaat stelen, blijft gissen vooralsnog. De eerste levenstekenen zijn veelbelovend, maar tegelijkertijd willen we niet overenthousiast zijn. De Veyron was van nature geen klassieke schoonheid en afgaande op deze blauwe kerstkaart is de Chiron overduidelijk familie. Dat valt gerust op te maken uit het silhouet. De neus (daar waarmee de Veyron de tongen behoorlijk losmaakte) is evenwel een stuk scherper bij de Chiron, zo lijkt het. We gaan het zien, begin maart.

Gerelateerde artikelen

Vooruitblikken op Bugatti Chiron Grand Sport

Autonieuws
> Artikel lezen

Terugroepen van een Bugatti doe je zo

Autonieuws
> Artikel lezen

3D geprinte titanium remklauwen voor Bugatti Chiron

Autonieuws
> Artikel lezen

LEGO Bugatti Chiron al net zo gedetailleerd als de echte

Autonieuws
> Artikel lezen

Bugatti Chiron Sport geeft iedereen het nakijken

Autonieuws
Chiron Sport
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.