Autonieuws

5 alternatieven voor Amerigo

5 alternatieven als Sinterklaas echt te oud wordt voor Amerigo

Wie kent ze niet, de alsmaar toenemende (hilarische) filmpjes op het web waar Sinterklaas aardig aan het stuntelen is met Amerigo, z’n trouwe witte schimmel? Niet zo gek als je er een eeuw of zeven op hebt zitten; dan gaat het allemaal zo soepeltjes niet meer. Bij zowel mens als dier. Maar wat als de goed heilig man echt te oud is voor Amerigo? Moeten die miljoenen kinderen dan met lege handen staan? Welnee. Deze 5 vierwielige alternatieven volstaat de zware taak evengoed.

GM Futurliner

GM Futurliner

Kijk naar de beste man, en hij moet van nostalgie houden. In die hoek zochten we dan ook voor het perfecte vervoer om de ontelbare pakjes van de één naar de andere locatie te krijgen. Het liefst in de huisstijlkleuren van Sinterklaas, zeg je? Voilà, wat te denken van de GM Futurliner?!

Toyota Hilux Arctic Truck

Toyota Hilux Arctic Truck

Na lang twijfelen is het de Toyota Hilux Artic boven de Mercedes G 63 AMG 6x6. Waarom? Wel, een hijskraan, enorm bandoppervlak en een extra grote brandstoftank geschikt voor vliegtuigbrandstof trok ons over de streep. Daarmee vlieg je over de daken en is toch zachtjes landen.

Terra Wind Motorhome

Terra Wind Motorhome

Met een prijs van 1,2 miljoen is ‘ie vast ook in het wit verkrijgbaar. Maar de amfibische Terra Wind komt bovenal van pas om ook alle eilandbewonertjes te kunnen trakteren. Daarnaast is hij prettig groot, comfortabel en redelijk rap met een top van 130 km/h op land en 7 knopen op het water.

McLaren F1

McLaren F1

Telkens is het stressen voor Sint. Krijgen alle kids hun cadeautje wel op tijd? Amerigo's conditie is immers niet oneindig. Een supercar biedt uitkomst. Geen LaFerrari, P1 of 918, want te modern en te krapjes. Nee, de McLaren F1 is perfect. Een witte, want daarin is het extra fijn middenin zitte(n).

Rinspeed Xchange

Rinspeed Xchange

6 december, iets na bedtijd. Alle lieve kinderen hebben hun cadeautje ontvangen. Pfff, nu eerst een… Rinspeed Xchange. Heerlijk languit terug naar Spanje, zonder zorgen om wat ook. Ook geen medegebruikers, want deze geavanceerde Tesla Model S rijdt geheel autonoom. Tot volgend jaar!

Gerelateerde artikelen

Nieuw generatie Seat Leon mag buitenspelen

Spyshots
> Artikel lezen

Je hoeft geen Ferrari te rijden om te profiteren van de nieuwe Shell V-Power

Autonieuws
Shell V-Power / Ferrari
> Artikel lezen

Citroën stelt C5 Aircross voor Europa voor

Autonieuws
> Artikel lezen