Autonieuws

'Gratis' leuke dingen doen als je nog dit jaar de Toyota Auris Hybrid kiest

Het zal je bekend zijn dat per 1 januari 2016 de bijtelling verandert. En dat betekent in het geval van de Toyota Auris (TS) Hybrid dat die van 14 naar 21% bijtelling gaat. Weet je wat je dat per jaar scheelt? Maar liefst 700 euro. Netto!

Een hele klap geld als je het ons vraagt. Zeker als je je bedenkt wat je daarvoor allemaal kunt doen. Elk jaar weer. Want nu kiezen voor een Auris (TS) Hybrid met 14% bijtelling betekent vijf jaar lang profiteren van dat voordeel.

Wij doen graag een paar suggesties om dat geld veel leuker te besteden dan aan belasting. Want met 60 euro per maand, 700 euro per jaar en gerekend over vijf jaar maar liefst 3.500 euro kun je heel leuke dingen doen.

Elke maand een avondje karten
Maandelijks 60 euro overhouden, wie wil dat nu niet? Zeker als je je bedenkt wat je daarvoor kunt doen. Want dankzij de lagere bijtelling kun je zodoende elke maand een avondje karten met je vrienden. En dan niet zomaar een heat, maar een avondvullend programma inclusief een hapje en een drankje.

Elk jaar een weekje op wintersport
Met de 700 euro die je per jaar bespaart door voor de Auris Hybrid te kiezen kun je gerust een weekje naar de sneeuw met het gezin. Zeker wanneer je voor de Auris TS Hybrid gaat, die heeft met een bagageruimte van 530 liter meer dan voldoende ruimte voor alle skikleding, sleetjes en de potten pindakaas. De ski's passen erin dankzij het skiluik en anders kunnen de standaard dakrails gebruikt worden voor een dakkoffer.

Een roadtrip door de VS maken
Altijd al gedroomd van een roadtrip? Als echte autoliefhebber moet je dat ooit eens gedaan hebben. En dan het liefst in de Verenigde Staten. Flaneren over de boulevard van Venice Beach, het rijden van de befaamde Highway 1 van LA naar San Francisco en genieten van de vele nationale parken. En het liefst natuurlijk in een stoere SUV of musclecar met V8.

Zie jij het al voor je? Wij wel. Dus wacht niet te lang, want tot 31 december 2015 heb je de kans om deze dromen waar te maken en dankzij de Toyota Auris (TS) Hybrid te profiteren van een forse besparing!

Gerelateerde artikelen

Opmerkelijk: meer camouflage voor nieuwe Toyota Auris

Spyshots
> Artikel lezen

Vroege vogel: nieuwe Toyota Auris laat zich nu al zien

Spyshots
Toyota Auris
> Artikel lezen

Genève showdecor van nieuwe Toyota Auris

Autonieuws
Genève showdecor van nieuwe Toyota Auris
> Artikel lezen

Eerste blik op nieuwe Toyota Auris Touring Sports

Spyshots
> Artikel lezen

Nieuwe Toyota Auris goede klant van duct tape

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.