Autonieuws

Bentley Bentayga

Prijs Bentley Bentayga bedraagt...

Vanaf het voorjaar van 2016 zal de Bentley Bentayga in Nederland leverbaar worden. Maar de orderboeken zijn inmiddels geopend. Dat betekent ook dat de prijslijsten gedrukt zijn. Bentley heeft laten weten dat de prijs van de uiterst luxe SUV in ons land is vastgesteld op € 281.221,-.

Prijs Bentley Bentayga bedraagt...
De snelste, meest luxueuze SUV ter wereld. Maar ook de auto met het duurste accessoire. De Bentayga barst van de superlatieven. Eentje moet hij echter missen: die van duurste SUV in Nederland. Die eer gaat namelijk naar de Mercedes-AMG G 65. Dat twaalfcilinder-beest kost namelijk nog een ton meer. Is dat een eerlijk vergelijk? Niet helemaal, want met een CO2-uitstoot van 397 g/km zit op de G AMG al ruim een ton aan BPM. En dan nog zijn beide auto's geen gelijken van elkaar.

Vier- of vijfpersoons

Bentley laat weten dat er op voorhand de keuze is voor een vier- of vijfpersoons configuratie. En dat er daarnaast bijna ontelbare personalisatiemogelijkheden zijn. Wij denken dan meteen aan de picknickset van 21.000 euro of het Breitling Tourbillon van 200.000 euro. Maar uiteraard is er veel meer. Neem bijvoorbeeld diverse stylingpakketten, skiboxen en de vele kleuren, materialen en andere persoonlijke wensen.
Hans Winter
Door Hans Winter

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Prijs Bentley Bentayga bedraagt...
Prijs Bentley Bentayga bedraagt...

Zoeken

Merk- & modeldossiers