Autonieuws

Suzuki Air Triser: mobiele lounge

Met de Suzuki Air Triser heb je altijd een lounge bij je. Eenmaal geparkeerd is deze conceptcar qua interieur namelijk dusdanig flexibel dat je even lekker kunt relaxen.

Die Japanners weten het af en toe leuk te bedenken. Deze Air Triser bijvoorbeeld ook. Maar het is zo jammer dat met name Suzuki zo gesloten is richting de buitenwereld. We krijgen een paar steekwoorden, maar meer van hun daadwerkelijke idee achter het concept delen ze niet met de wereld. Waarom niet? Want een ieder die aan deze conceptcar heeft meegewerkt heeft ongetwijfeld een verhaal in zijn hoofd over het ontstaan. En vooral ook het doel.

U-bank
Dan moeten wij het zelf maar gokken. Want het flexibele interieur is niet zomaar bedacht. De standaard drie zitrijen zijn in een handomdraai om te klappen, te verschuiven en te draaien. Bovendien is het stuurwiel weg te klappen. Er ontstaat hierdoor een U-bank of desnoods een zitje waarbij je tegenover elkaar plaatsneemt. Een mobiele lounge als je het ons vraagt; geschikt voor een avondje strand of het bezoek aan een festival.

Gerelateerde artikelen

Suzuki Swift Sport is los: 140 pk en 230 Nm koppel

Autonieuws
Suzuki Swift Sport
> Artikel lezen

Nieuwe Suzuki Jimny: een echte terreinvreter

Autonieuws
Nieuwe Suzuki Jimny
> Artikel lezen

Betrouwbaarheidtest: Suzuki scoort, Peugeot valt door de mand

Autonieuws
Betrouwbaarheid
> Artikel lezen

Suzuki gaat elektrisch met de e-Survivor Concept

Autonieuws
Suzuki
> Artikel lezen

Fabriek Suzuki gesloten wegens een... panter

Autonieuws
Fabriek Suzuki gesloten wegens een... panter
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.