Autonieuws

Ook Opel Signum gefacelift

Twee weken geleden toonden we de eerste foto´s en gegevens van de nieuwe Opel Vectra en Vectra Stationwagon. Dit zijn de eerste foto´s van de vernieuwde Signum die geheel in lijn met de Vectra´s ook is gefacelift.

Het verschil met de Vectra is klein. Ook bij de Signum heeft Opel gekozen voor een nieuw front dat in lijn is met de trend die met de Astra is ingezet. De grille en het gaas in de luchthapper hebben in de Signum plaats moeten maken voor horizontale lamellen en de mistlampen zijn voorzien van een randje chroom. De vorige Signum had ook luchthappers in de zijkant van de bumper, deze zijn verdwenen. Aan de achterkant zijn de wijzigingen minimaal. De lichtunits zijn subtiel aangepast maar dat is alles.
 
Interieur
Van binnen heeft Opel gekozen voor nieuwe materialen die kwalitatief hoogwaardiger aanvoelen. Het bovenste deel van het dashboard en de deurpanelen hebben een nieuwe, lederachtige textuur. Een nieuw instrumentenpaneel en verbeterde stoelen en afgeronde hoeken van de ventilatieroosters zorgen voor een opgewaardeerd interieur. Het opnieuw ontworpen stuurwiel is kleiner en voelt daardoor sportiever aan.
 
September bij de dealers
De nieuwe Signum en Vectra worden geproduceerd in de fabriek in Rüsselsheim, in Duitsland en staan vanaf medio september bij de Opel-dealers.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe dieselmotoren voor Opel Vectra & Signum

Autonieuws
Nieuwe dieselmotoren voor Opel Vectra & Signum
> Artikel lezen

Nu al Frans bloed voor gefacelifte Opel Astra?

Spyshots
> Artikel lezen

Nieuwe Opel Vectra en Signum goedkoper

Autonieuws
Nieuwe Opel Vectra en Signum goedkoper
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.