Autonieuws

Ferrari California T 'Vettel Edition' gespot

Ferrari Tailor Made heeft het er maar druk mee. De ene na de anders 'special' wordt immers uit de hoge hoed getoverd. En deze markante California T ter ere van Sebastian Vettel hoort daar ook bij.

Naast enkele F1-wereldtitels heeft Sebastian Vettel straks ook enkele auto's op zijn naam staan. In 2011, toen hij nog voor Red Bull reed, werd er immers al eens een unieke Infiniti FX naar het Duitse snelheidswonder vernoemd. Deze Ferrari op basis van de opgewaardeerde California lijkt de volgende te zijn.

SF15-T
De wattes?! Ja, dit klinkt voor de meesten als een printer van Epson, maar Scuderia Ferrari-fanaten weten natuurlijk wel beter. SF15-T is de feitelijke naam van de bolide waarmee Ferrari's F1-team momenteel een keurige tweede plek in handen heeft bij de constructeurs. Het kleurenschema van de ST15-T is ook meteen de inspiratiebron geweest voor de California T Vettel Edition. Zonder commerciële stickers gelukkig, al is het 'schildje' op de voorste spatborden zo plat als dubbeltje.

Of Ferrari ook op de motorkap een sticker heeft gebruikt voor haar embleem is niet goed te achterhalen door de matige kwaliteit van de foto. Vanbinnen pakt het in elk geval uit met de driekleur van Italië en bijzondere sportstoelen in zwart/rood leder. Wanneer de vermoedelijke one-off officieel wordt onthuld is niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Novitec Rosso maakt Ferrari California T lekker breed

Tuning & styling
Novitec Rosso California T
> Artikel lezen

70 jaar Ferrari wordt gevierd met deze special editions

Autonieuws
> Artikel lezen

Novitec Rosso doet Ferrari California T

Tuning & styling
Novitec Rosso Ferrari California T
> Artikel lezen

Stijlvol maatpak voor Ferrari California T

Autonieuws
Maatpak voor Ferrari California T
> Artikel lezen

Handling Package voor strakkere Ferrari California T

Autonieuws
Ferrari California T Handling Package
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.