Autonieuws

Nieuwe Kia Sportage blijft maar lekken

Daags nadat Kia een drietal teasers uitstuurde, duiken deze foto's op van wat lijkt de gloednieuwe Sportage te zijn die poedelnaakt de benen even strekt op een niet nader te noemen locatie.

Update 21 augustus 2015 - Opnieuw zijn er foto's van de nieuwe Kia Sportage opgedoken. En volgens TheKoreanCarBlog, de bron, gaat het om de eerste officiële foto's. Zelf durven we dat niet te beweren, maar dat neemt niet weg dat de nieuwe Sportage zo lek is als een mandje. Je zou bijna denken dat Kia er zelf achter zit.

Update 19 augustus 2015 - Kia's teasercampagne kan de prullenbak in. Nieuwe foto's van zowel het ex- als interieur leggen namelijk het design van de nieuwe Sportage volledig bloot. De gemiddelde achterbank is immers niet zo spannend.

Teasercampagne
Kia zal op de IAA Frankfurt, medio september, het doek trekken van de gloednieuwe Sportage. En aan deze drie teasers om ons daarvoor op te warmen. Dat het echter beter kan, bewijzen deze foto's. Omdat ze niet heel scherp zijn is het niet 100% zeker of het daadwerkelijk om de nieuwe Sportage gaat, maar afgaande op eerdere spyshots en de teaserschetsen is het vermoeden groot. Als we nu ook de voorzijde te zien hadden gekregen…

Hyundai Tucson
Afijn, met nog een dikke maand tot de onthulling te gaan duurt het niet lang meer voor de nieuwe Sportage zijn hele hebben en houden blootlegt. En zo veel geheimen heeft de Kia nu ook weer niet. Hij en de Hyundai Tucson delen immers veel technieken met elkaar, waaronder de motoren.

Gerelateerde artikelen

Euro NCAP stelt strengere veiligheidseisen

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Kia Sportage: eerste rij-indruk

Autonieuws
Nieuwe Kia Sportage: eerste rij-indruk
> Artikel lezen

Prijzen nieuwe Kia Sportage: vanaf 26 mille

Autonieuws
Prijzen nieuwe Kia Sportage: vanaf 26 mille
> Artikel lezen

Wat testen autofabrikanten in extreme hitte?

Reportages
Wat testen autofabrikanten in extreme hitte?
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.