Autonieuws

Prijskaartjes voor nieuwe BMW X1

De nieuwe BMW X1 staat pas in oktober bij de dealer, maar nu al heeft BMW de vanafprijzen ervan bekend gemaakt.

De nieuwe BMW X1 is stoerder, groter en veelzijdiger dan zijn voorganger, maar niet duurder. Zo bedraagt de vanafprijs € 39.900,- wat negen tientjes voordeliger is dan de voormalige sDrive20i. En dat was nog met handbak. De instapper van de nieuwe X1 heeft standaard een automaat.

Dieselen met 20%
Zakelijke rijders zullen, indien mogelijk, eerder voor de sDrive18d opteren. Want die komt dankzij een lage CO2-uitstoot van 109 g/km in aanmerking voor 20% bijtelling. Ook in 2015. Het vermogen van deze basisdiesel ligt op 150 pk en 330 Nm, en daarmee weet de X1 binnen de tien tellen naar 100 km/h te accelereren. De topsnelheid bedraagt 205 km/h. Om het makkelijk te houden heeft BMW ook deze instapdiesel geprijsd op € 39.900,-. Een prijs die eerder gold voor de lichtere sDrive16d.

Uitrusting
Tot de standaarduitrusting behoren onder meer airconditioning, audio met USB- en AUX-aansluitingen, het iDrive-bedieningssysteem en een vrijstaand 6,5 inch display. Daarna kunnen klanten kiezen uit verschillende uitvoeringen met elk een specifieke uitstraling, te weten de Essential, Sport Line en xLine. Per november 2015 is ook het M Sport leverbaar.

Gerelateerde artikelen

BMW test X1 en nieuw model genaamd 'FAST'

Spyshots
BMW test X1 en nieuw model genaamd FAST
> Artikel lezen

Verlengde BMW X1 duikt op in patenten

Autonieuws
Verlengde BMW X1 duikt op in patenten
> Artikel lezen

BMW X1 verliest langzaam z'n camouflage

Spyshots
BMW X1 Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.